BMW īpašnieki gatavojas Ginesa rekordam Biķerniekos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

7.augustā Biķernieku trasē plānots uzstādīt Ginesa rekordu, parādes braucienam sapulcinot visvairāk BMW markas automašīnu.

Šogad tiek atzīmēta BMW simtgade, un par godu apaļajai jubilejai lielākie Latvijas BMW klubi aicina atzīmēt šos svētkus ar grandiozu ieiešanu pasaules vēsturē. Līdz šim šāds rekords nav uzstādīts, un Latvija ir pirmā valsts, kas ar šādu pieteikumu vērsusies Pasaules Ginesa rekordu birojā.

Biķernieku lielajā apvienotajā aplī tiks izvietotas aptuveni 1000 BMW automašīnas, kuras pēc kopēja signāla sāks parādes braucienu pa trasi, lai fiksētu rekordu.

Sadarbībā ar DJI Latvija pasākumā norisināsies dragreisa šovs – BMW pret DJI dronu, kur dažādu motora tilpumu spēkrati sacentīsies ar lidojošo dronu.

Dienas pirmajā daļā norisināsies Track day un Gymkhanas veiklības braucieni, dienas vidū Ginesa rekorda uzstādīšana, pēc tā dragreisa šovs, bet vakarā, sadarbībā ar Latvian Drift, skatītājiem būs vērojams drifta paraugdemonstrējumi.

Plakats

Programma

9:00 - 12:00 Track day

12:00 - 13:30 Gymkhana

12:00 – 13:30 Reģistrācija un iebraukšana trasē Ginesa rekorda dalībniekiem (iepriekšēja reģistrācija nav nepieciešama)

14:00 - 16:00 Ginesa rekorda parādes brauciens un fiksēšana

16:00 - 17:00 Dragreisa šovs «DJI drone vs. BMW»

17:00 - 20:00 Drifts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu