Rīgā prezentēta Scania kravas automašīnu jaunā paaudze

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 14. septembrī, Rīgas Pasažieru ostas teritorijā vērienīgā pasākumā tika atklātas Scania jaunās paaudzes kravas automašīnas. Krāšņo automašīnu atklāšanu klātienē vēroja aptuveni 500 nozares uzņēmumu pārstāvji. Atklāšanas pasākumu vadīja atraktīvais Valdis Melderis, savukārt ar muzikālo sniegumu viesus priecēja dziedātāji Aija Vītoliņa un Daumants Kalniņš.

«Savā ikdienas darbā aizrautīgi strādājam, lai palīdzētu klientiem būt efektīvākiem, veiksmīgākiem un beigu beigās ienest pēc iespējas lielāku peļņu. Taču savā 125. gada dienā Scania sper soli tālāk un piedāvā klientiem tās lielāko ieguldījumu savā pastāvēšanas vēsturē. Līdz ar jaunā modeļa atklāšanu Scania vairāk nekā jebkad agrāk pievērš uzmanību arī ilgtspējīgai un atbildīgai attieksmei pret vidi un šo domāšanas virzienu ir praktiski iestrādājusi jaunās paaudzes automašīnās,» uzsver Scania Latvia vadītājs Aigars Pušinskis.

Latvijā tika prezentēts desmit gadu izstrādes rezultāts, kurā ieguldīti vairāk nekā 2 miljardi eiro. Ar jauno paaudzi Scania paplašina pašreizējo piedāvājumu un, pateicoties unikālajai modulārajai sistēmai, var piedāvāt dažādus veiktspēju, savienojamību un produktivitāti uzlabojošus pakalpojumus, kā arī ilgtspējīgus transportēšanas risinājumus, kas ir precīzi pielāgoti katrai klientu grupai plašajā transporta nozarē.

Viens no acīmredzamākajiem Scania uzlabojumiem ir dīzeļdegvielas patēriņa samazinājums par 5%, ko nodrošina uzlabotas piedziņas daļas un labāka aerodinamika. Automašīnas vizuāli vislabāk novērtējamās izmaiņas ir jaunajās kabīnēs, kuru līderis viennozīmīgi ir jaunā S kabīne ar vienlīmeņa grīdu, modernāko dizainu, ideālu gaisa aptekamību, premium salonu un nevainojamo mērinstrumentu un vadītāja vietas pozīciju. Šie ir pasaulē pirmie modeļi ar aizkarveida drošības spilveniem, kas pasargā autovadītāju, automašīnai apgāžoties sāniski.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu