Tiešraide: Volkswagen grupas jaunumi 2017.gadam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DAVID GRAY / REUTERS

Šodien Volkswagen Grupas vadošie auto zīmoli Volkswagen un Audi prezentē pērnā gada rezultātus un stāsta par iecerēm Latvijas un Baltijas tirgū uz 2017. gadu. Zīmoli atklās gan to, kādi jauni modeļi tiks prezentēti lielākajās auto izstādes, gan arī kad spēkrati parādīsies Latvijas dīleru salonos. Pasākumā runās arī par auto tirgus izmaiņām. Vēro tiešraidi pie mums Tvnet.lv, uzdod interesējošus jautājumus komentāros pie raksta un pirmais uzzini zīmolu jaunumus. Tiešraidēs sākums plkst.13:30. Patlaban tiešraide jau ir noslēgusies.

Audi un Volkswagen stāstīs par tālejošiem plāniem un vīziju uz 2025.gadu, kas noteiks zīmolu attīstības virzienu. Liela uzmanība tiks pievērsta elektroauto segmentam.

Grupas pasākumā piedalīsies Moller Baltic Import SE direktors Tom Christian Nordby, Volkswagen pasažieru auto zīmola vadītājs Ilgvars Ļubka, Volkswagen komerctransporta zīmola vadītājs Māris Zoltners, savukārt Audi pārstāvēs tā zīmola vadītāja Ilze Grase-Ķibilde.

VW Grupa ir viens no lielākajiem pasaulē Vācijas izcelsmes autobūves koncerniem, kas apvieno tādus automobiļu zīmolus kā Audi, Volkswagen, Bentley, Škoda, Lamborghini, Bugatti, SEAT, kā arī Porsche un MAN.

Valkswagen Grupas pirmsākumi ir meklējami 1937.gadā, kad tika uzsākta pirmās Volkswagen rūpnīcas celtniecība. Šobrīd Valkswagen Grupa tiek nodarbināti vairāk nekā 610 tūkstoši speciālistu un tās vērtība ir 73 miljardi EUR. VW Grupas zīmolu Volkswagen Baltijā un Audi Latvijā un Lietuvā importētājs ir SE Moller Baltic Import.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu