Dānijas kompānija kļūs par Honda importētāju Baltijas valstīs un Somijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dānijas kompānija «Nic. Christiansen Group» noslēgusi līgumu ar kompāniju «Honda Motor Europe», lai no šā gada 31.marta kļūtu par Japānas kompānijas «Honda» automašīnu, motociklu un spēka produktu importētāju Baltijas valstīs, kā arī par automašīnu importētāju Somijā.

««Honda» gaida sadarbību ar «Nic. Christiansen Group», mums turpinot attīstīt biznesu un apkalpojot klientu bāzi Baltijas valstīs un Somijā,» norādīja «Honda Motor Europe» vecākais viceprezidents Filips Ross, piebilstot, ka kompānija gatavojas jaunu produktu laišanai tirgū, kur tuvāko mēnešu laikā nonāks jaunais «Civic» piecdurvju automašīnas modelis.

Savukārt «Nic. Christiansen Holding» ģenerāldirektors Nīlss Bertelsens sacīja, ka jau kādu laiku Baltijas valstis un Somija atrodas kompānijas stratēģiskajos plānos, jo šajā reģionā uzņēmums sagaida būtisku attīstību un izaugsmi tuvāko gadu laikā.

Kompāniju paziņojumā plašsaziņas līdzekļiem teikts, ka «Nic. Christiansen Group» 31.martā pārņems divas labi funkcionējošās pārdošanas organizācijas, kas bāzētas Tallinā un Helsinkos, atbildību par «Honda» automašīnu tirdzniecību un to rezerves daļu izplatīšanu, kā arī turpmāk kompānija būs atbildīga par motociklu, skrejriteņu un spēka produktu pārdošanu, servisu un rezerves daļu izplatīšanu.

«Honda» vidējā tirgus daļa pasažieru automašīnu segmentā Baltijas valstīs un Somijā ir 3,5%, bet motociklu tirgū Baltijas valstīs tās daļa ir 5,6%.

«Nic. Christiansen Group» lēmums pārņemt «Honda» importu Baltijas valstīs un Somijā ir daļa no grupas stratēģijas uzņemties atbildību par importa aktivitātēm Skandināvijas un Baltijas valstu reģionā.

«Nic. Christiansen Group» 1967.gadā tika dibināta kā Vācijas autobūves uzņēmuma BMW importētājs. Pašlaik grupas galvenās darbības jomas ir «Hyundai» importēšana Dānijā, «SsangYong» importēšana Dānijā un Zviedrijā, kā arī «Jaguar» un «Land Rover» importēšana Dānijā, Norvēģijā un Zviedrijā. Grupā strādā apmēram 600 cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu