Lielbritānijā izsolīts Trampa Cadillac

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.exchangeandmart.co.uk

Automobiļu tirdzniecības tīmekļa vietnē Exchange and Mart pirms kāda laika aktuāls bija sludinājums, ka iespējams iegādāties Cadillac limuzīnu, ko kādreiz lietojis pašreizējais ASV prezidents Donalds Tramps.

Exchange and Mart izvietotais sludinājums vēstīja, ka par 50 000 sterliņu mārciņu (apmēram 59 000 eiro) pieejams ASV prezidenta Donalda Trampa limuzīns.

Tas ir pēc pasūtījuma pārbūvēts 1988.gada Cadillac, kam pirms pašreizējā saimnieka, kurš to iegādājies pirms desmit gadiem, bijuši vēl vairāki īpašnieki. Par to, cik daudz mašīnu lietojis Tramps, pašreizējam saimniekam informācijas nav, raksta Motor.ru.

Zināms gan ir tas, ka Cadillac būvēts atbilstoši Trampa vēlmēm un sākotnēji bijis paredzēts izlaist 50 šādu auto sēriju. Šo ieceri gan īstenot neizdevās, un Cadillac uzbūvēja vien divus šādus limuzīnus.

Foto: www.exchangeandmart.co.uk

Automobilī cita starpā ir minibārs, neliels televizors ar videokasešu atskaņotāju, pretēji novietoti sēdekļi salona aizmugurējā daļā, bet sēdekļu centrā izšūts ornaments ar uzrakstu Cadillac Trump.

Konkrētais limuzīns, kurš izskatās krietni vien nolietots, esot nobraucis tikai 72,5 tūkstošus kilometru.

No Exchange and Mart sludinājums patlaban jau ir izņemts, jo auto izdevies operatīvi pārdot.

Foto: www.exchangeandmart.co.uk

Var piebilst, ka 2016.gadā bija iespējams iegādāties arī Trampam savulaik piederējušu 1997.gada Lamborghini Diablo VT Roadster. Auto gan nebija īpaši pieprasīts un tika pārdots par sākotnējo piedāvāto summu - 460 tūkstošiem ASV dolāru (436 tūkstoši eiro).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu