Kas ātrāks - Lancer WRC vai F2 ātrumlaiva? (40)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mareks Seleņa

Pagājušās nedēļas nogalē Rallija Kurzeme organizatori sadarbībā ar raidījuma "Tavs Auto" radošo komandu Liepājas ostā veica savdabīgu eksperimentu. Uz starta blakus stājās MML Sports WRC automašīna ar Ivaru Vasaraudzi pie stūres un "Riga Powerboat Team" F2 ātrumlaiva, kuru pilotēja Uvis Slakteris. Sportisti sacentās divās disciplīnās - dragreiss un treks.

Kurš uzvarēja šajā interesantajā divkaujā, uzzināsiet maija beigās, noskatoties LTV7 raidījumu "Tavs Auto", bet ieskatam - neliels "TV Dzintare" sagatavots videosižets un Mareka Seleņas fotogrāfijas.

"Augusta pēdējā nedēļas nogalē Liepājā vienlaikus varēs vērot rallija automašīnu un ātrumlaivu sacensības," stāsta rallija "Kurzeme" direktors Uldis Hmieļevskis. "Papildinot rallija "Kurzeme" norisi ar ūdensmotosporta čempionāta noslēdzošo posmu un arī citām motoru sporta sacensībām, Liepājā plānoti īsti ātruma svētki – ātruma festivāls rallijs "Kurzeme".

Foto: Mareks Seleņa
Foto: Mareks Seleņa
Foto: Mareks Seleņa
Komentāri (40)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu