Nikns gājējs ar akmeņiem nomētā Lamborghini (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kalifornijas štatā ir vismaz viens cilvēks, kas ir nolēmis cīņu pret superauto lietotājiem – ātrumpārkāpējiem ņemt savās rokās, tos nomētājot ar akmeņiem.

Pēdējās dienās interneta plašumus samērā lielā ātrumā ir apskrējis video no Plajavistas (Playa Vista) Kalifornijas štatā, ASV. Tajā redzamas ainas no kāda taisna un tukša ceļa posma, kurā nezināms vadītājs ir nolēmis mazliet padzenāt savu vismaz 300 tūkstošus eiro vērto Lamborghini Aventador.

Nezināmu iemeslu dēļ ar šādu rīcību nav mierā kāds kājāmgājējs. Viņš sauc: «Turpini vien sportot! Turpini vien!» un gluži vai metas itāļu superautomobilim zem riteņiem. Kad auto apstājas un pamazām atsāk gaitu, dusmu pārņemtais gājējs turpina tam drošā attālumā sekot, līdz sev vien zināmu iemeslu dēļ savu protestu noslēdz, triecot Lamborghini sānos akmeni.

Par to, kādēļ starp melnās supermašīnas vadītāju un gājēju izcēlušās tik lielas domstarpības, ka talkā jāņem akmeņi, un kas ir šie cilvēki, internets klusē.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu