Turtle Wax padomi automašīnas mazgāšanai vasarā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gada siltajos mēnešos teju ikviens auto īpašnieks dodas īsākos vai garākos pārbraucienos, tāpēc aktuāls kļūst jautājums par sava dzelzs rumaka pienācīgu kopšanu.

Pasaulē populārais auto kosmētikas ražotājs Turtle Wax šajā vasarā apkopojis padomus par auto kopšanu un no 3.jūlija – 13.augustam degvielas uzpildes stacijās «Statoil» piedāvā akciju – iegādājoties jebkuru Turtle Wax produktu, pircējs saņems kuponu ar īpaši izdevīgu piedāvājumu Latvijas skaistākajās pilīs un muižās.

5 lietas, kas jāņem vērā, pašrocīgi mazgājot auto:

1. Mazgājot auto, būtiski izvēlēties tieši šim nolūkam paredzētu auto kosmētiku. Saimniecības ķīmija, pat maigi trauku mazgāšanas līdzekļi, izlaužas caur taukvielām, mazgājot virsmas karstā ūdenī. Mazgājot auto virsbūvi ar šādu ķīmiju, var tikt bojāta, vai pilnībā noņemta vaska aizsargkārta, atstājot virsbūves aizsarglaku uzņēmīgu pret ārējo faktoru kaitīgo ietekmi. Turtle Wax auto šampūni radīti, lai pieveiktu iestāvējušos dubļus un noturīgus netīrumus. Traipus neatstājošais sastāvs maigi tīra, pilnībā noskalojas un neatstāj pleķus.

2. Mazgājot auto vispirms jānoskalo virsbūve, atbrīvojot to no liekajiem dubļiem un netīrumiem. Auto tiks arī atdzesēts un būs mazāk iespēju iedzīvoties pleķos, šampūnam strauji nožūstot uz virsbūves daļām.

3. Pirms mazgāšanas laikus vajadzētu sagatavot zamšādu - jo lielāka, jo ātrāk dabūs prom lieko ūdeni pēc skalošanas. PVA sintētiskās ādas vai flaneļa dvielis ir alternatīva, kaut procesu paildzinās. Ja pirms žāvēšanas liekais ūdens tiks noslaucīts ar žavējamo slotiņu (vislabāk silikona, bet der arī gumijas), rezultāts tiks sasniegts visātrāk. Kad mazgāšana finišēta, vēlams nedaudz pārvietot auto, lai notecējušais ūdens neuzkrājas bremžu blokā un neveicina rūsēšanu.

4. Visprātīgāk sākt auto mazgāšanu no augšas – notekošajam šampūnam būs vairāk laika atmiekšķēt netīrākos fragmentus auto lejas daļā. Vispirms jānomazgā un jānoskalo viena puse, tad otra. Mazgājot visu virsbūvi uzreiz, mazgājamais šķidrums var pagūt nožūt, veidojot pleķus, ko nāksies atkārtoti atmiekšķēt. Vēlams neaizmirst nomazgāt arī sliekšņus un citas «neredzamās» krāsotās daļas.

5. Visvieglāk noskalot un nožāvēt būs tos šampūnus, kas satur vaskojošās piedevas. Ja ir vēlme virsbūvi pēc iespējas ilgāk saglabāt spožu un ūdeni atgrūdošu pat bez papildus vaskošanas, tad Turtle Wax Extreme Nano-Tech būs ideāla izvēle.

Visu jūlija mēnesi veikalos «cenuklubs.lv» un degvielas uzpildes stacijās «Virši-A» ikvienam autovadītājam ir iespēja iepriecināt savu auto, iegādājoties jebkuru Turtle Wax auto kosmētikas produktu un piedaloties loterijā, izvēloties savam auto vērtīgu dāvanu. Tās noslēgumā tiks izlozēti 8 laimīgie, kuri iegūs vienu no sevis izvēlētajām dāvanām auto vismaz 30 eiro vērtībā: Champion vējstiklu slotiņu komplektu, Osram Night Braker auto spuldžu komplektu, Turtle Wax un auto gaisa atsvaidzinātāju WUNDER-BAUM komplektu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu