Holivudas speciālisti nofilmējuši «drifteru bandas» izdarības (28)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Prasmīgi iestudētu un nofilmētu driftēšanas video ir radījuši Holivudas speciālisti pēc BMW pasūtījuma. Video mērķis, pēc visa spriežot, ir kārtējo reizi parādīt, cik aizraujoši var braukt ar klasiskās piedziņas automobili, kā arī gatavot potenciālo pircēju rindas jaunam «karsto bavāriešu» saimes pārstāvim M2.

Videoklipā, kas nodēvēts par BMW Driftmob un tulkojumā nozīmē apmēram to pašu, ko BMW drifteru banda, ir redzami pieci identiski M235i - šobrīd spēcīgākie BMW 2.sērijas pārstāvji -, ko pilotē rūdīti pārgalvīgu triku, autosporta un kaskadieru mākslas meistari. Tie ir Semjuels Hibinete (Samuel Hübinette), Ričs Rezerfords (Rich Rutherford), Raiss Millens (Rhys Millen), Konrāds Grīnvalds (Conrad Grunewald) un Dai Jošihara (Dai Yoshihara).

Video tapšanas vieta ir Keiptaunas ielas, veidotāju komanda ir Holivudas speciālisti, bet režisora vieta uzticēta Mikam Rodžersam (Mic Rogers), kurš cita starpā piedalījies Fast and furious filmu tapšanā.

Foto: BMW
Foto: BMW
Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu