Motociklista bojā ejas brīdi izmanto satiksmes drošības kampaņā (104)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Lielbritānijā un nu jau arī ārpus tās uzmanību piesaistījis kāds satiksmes drošības kampaņas video, kurā izmantoti kadri no īstas automobiļa un motocikla sadursmes ar letālu iznākumu.

Kampaņas klipa galvenā varone ir kāda māte, kura ir nolēmusi sabiedrībai atklāt video ar sava 38 gadus vecā dēla bojāejas brīdi. Klipa sākumā viņa pastāsta, cik priecīgs dēls bijis, kad 16 gadu vecumā kā dāvanu saņēmis savu pirmo motociklu, cik pozitīvisma pilns viņš bijis sadzīvē un cik cienīts draugu un paziņu lokā.

Klipa turpinājumā māte stāsta, ka kādā jaukā dienā viņas dēls Deivids atgriezies no ekspedīcijas Antarktīdā, uzkāpis uz sava motocikla, atvadījies no kolēģiem un devies ceļā. Tie arī ir pēdējie brīži viņa dzīvē, jo to aprauj nepareizi izvēlēts braukšanas ātrums un neuzmanīgs autovadītājs, kurš motobraucējam krustojumā aizšķērsoja ceļu.

Publiskojot video kadrus, ko iemūžinājusi Deivida aizsargķiverei piestiprinātā kamera, māte cer, ka tie, liekot padomāt par pareizu ātruma izvēli un nepieciešamību satiksmē būt uzmanīgākiem, spēs glābt kādu dzīvību.

Komentāri (104)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu