Dragreisa braucējs avārijas laikā izkrīt no mašīnas, bet izdzīvo (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

To, ka braukt ar auto bez kārtīgas piesprādzēšanās nav prāta darbs, tagad līdz pat mūža beigām atcerēsies kāds dragreisa braucējs Amerikā.

Vārdā neminētais sportists uzskatāms par laimes krekliņā dzimušu, jo izdzīvojis pēc kūleņošanas ar pārbūvētu 1955.gada Chevrolet dragreisa automobili, kurā pienācīgu drošības jostu vietā bijusi vien ap vidukli liekama siksna.

Kā redzams zemāk pievienotajā video, dragreisa duelis starp diviem retro automobiļiem jau no starta brīža ir visai šaubīgs. Jaudas ir daudz, bet iemaņu tās savaldīšanai un pilnvērtīgai izmantošanai acīmredzot nepietiek. Tas vai arī vienkārši nelaimīga sakritība ir iemesls, kā dēļ viena auto vadītājs zaudē kontroli pār savu spēkratu, tas saslīd un sāk kūleņot.

Avārijas dragreisā sacensībās nav nekas neparasts, tādēļ pirmajā mirklī šis šķiet tikai kārtējais no daudzajiem negadījumiem. Kad auto beidz kūleņot un nokrīt uz riteņiem, kļūst skaidrs, ka avārijas iznākums patiesībā varēja būt traģisks, jo vadītājs līdz pat viduklim atrodas uz mašīnas motora pārsegs. Kā minēts video aprakstā, pie vainas ir vidukļa drošības siksna, kas incidentā nav izturējusi slodzi un atdalījusies no grīdas stiprinājuma.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu