Dumjākie autobraucēji pasaulē? (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Novērošanas kameru uzmanības lokā nereti nonāk satiksmes negadījumi, kautiņi, laupīšanas un vienkārši kuriozi atgadījumi. Tomēr dažkārt videokameru ierakstos vērojami visīstākie neveiklības, neapdomības šedevri, kuru izpildītājiem droši varētu pasniegt idiotisma augstākos apbalvojumus. Viens no šādiem video šobrīd audzē popularitāti globālajā tīmeklī, un jāsaka, ka diezgan pamatoti.

Šā apmēram trīs gadus senā, bet iepriekš neredzētā video garums tikai nedaudz pārsniedz 30 sekundes, tomēr tajā risinās īsta drāma. Vēl tikai pietrūkst eksplodējošs helikopters, un video varētu virzīt Oskara balvas saņemšanai asa sižeta filmu kategorijā.

Taisnības labad gan jāsaka, ka video ir montēts un vairākas epizodes, kas varētu kalpot kā atslēga notikumu skaidrojumam, no tā ir izgrieztas, taču notiekošais tāpat ir visai aizraujošs, bet beigas - vienkārši fenomenālas. Tik fenomenālas, ka video noteikti gribēsies noskatīties vēlreiz. Kaut vai tāpēc, lai mēģinātu saprast, kas un kāpēc īsti ir noticis.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu