«Nepērc kaķi maisā 2» jeb kā pārbaudīt auto noskrējienu (51)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Ir pienācis laiks sen gaidītajai Tavs Auto rubrikai «Nepērc kaķi maisā», kurā mēs tuvākajā laikā pastiprinātu uzmanību pievēsīsim mazlietotu automobiļu tirgum. Un, tā kā pēdējā laikā tēma par lietotu auto tirgoņu godaprātu un iespējamu šmaukšanos ar auto odometru datiem ir kļuvusi visnotaļ populāra (un dažādus rakstus par šo tematiku varam lasīt teju vai visos interneta portālos), vēlējāmies jums pastāstīt, kā cīnīties ar šo problēmu.

Pirmkārt, lieciet aiz auss - visi cilvēki nav meļi un mēs nekādā gadījumā negribētu teikt, ka lietotu un mazlietotu auto tirdzniecības biznesā nestrādā cilvēki, kuriem var uzticēties! Tieši pretēji. Bet, kā vēsta kāds sens teiciens, - sargā sevi pats un ... tālāk paši zināt.

Tādēļ šīs dienas tēma - kā pārbaudīt autoplacī noskatītā auto noskrējienu. Un mūsu eksperta lomā esam pieaicinājuši cilvēku, kurš auto tirdzniecības jomā Latvijā strādā jau kopš 1999.gada.

Komentāri (51)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu