STP Oil Treatment dzinēja papildu aizsardzībai (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Augstāka viskozitāte, zemāka berze, mazāks nodilums - tie ir tikai daži ieguvumi, ko sola STP Oil Treatment iekšdedzes dzinējiem.

Pazīstamā autoķīmijas zīmola STP katalogos atrodami daudzi preparāti, taču uzlabojošās piedevas eļļai jeb Oil Treatment lietošana nav atkarīga no sezonas un apkārtējā gaisa temperatūras. Nelielās 300 ml pudelītes satura uzdevums ir uzlabot eļļas viskozitāti, samazināt eļļas patēriņu (ja tāds būtu) un neitralizēt skābes, kas veidojas degvielas sadegšanas procesā. Sevišķi svarīgi šo procesu palēnināt dīzeļdzinējos, kuru eļļa cieš no dīzeļdegvielā sastopamās sēra frakcijas, kas vēlāk spēj izveidot sērskābes savienojumus. Īpaši disperģenti palīdz novērst dīzeļdegvielas izraisīto eļļas sašķidrināšanos.

Foto: Publicitātes foto

STP Oil Treatment maksā aptuveni 7 – 8 eiro atkarībā no tirdzniecības vietas. Viens flakons paredzēts pievienošanai 6 litriem dzinēja eļļas, tātad 5% no apjoma. Piedeva jāpilda siltā dzinējā, un nekādā gadījumā tad, ja eļļas līmenis atrodas pie tausta augstākās atzīmes. Jāņem vērā, ka benzīna un dīzeļdzinējiem paredzētas atšķirīgas piedevas, kas pildītas dažādas krāsas flakonos – attiecīgi zilā un melnā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu