Pūlis no tamvaja sliedēm noceļ pamestu auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kuriozi notikumi aizvadītajā ceturtdienā risinājušies Notingemā, Lielbritānijā. Tur kāda visai neapķērīga autovadītāja bija savu MINI novietojusi stāvēšanai pārāk tuvu tramvaja sliedēm, turklāt vietā, kur ielas mala apzīmēta ar divām dzeltenām, nepārtrauktām līnijām.

Savu nodarījumu dāma apjauta tikai pēc atgriešanās pie savas mašīnas, kura nu jau atradās uz ietves pūļa ielenkumā. Kā vēlāk atklājās, MINI vadītājas vieglprātīgā izgājiena dēļ tramvaju kustība konkrētajā maršrutā tika aizkavēta vismaz par 15 - 20 minūtēm. Un visticamāk būtu aizkavēta vēl ilgāk, ja vien niknie rindā stāvošo tramvaju pasažieri ar garāmgājēju palīdzību neņemtu lietu (lasi - sarkano MINI) savās rokās un nenoceltu no sliedēm.

Neilgi pēc sliežu atbrīvošanas, notikuma vietā ieradās arī pati vaininiece, saņēma kārtības uzrauga izrakstītu soda kvīti un ironisku gaviļu pavadījumā aizbrauca.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu