Kens Kaste atgriežas ar Gymkhana 2

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pirms nepilnām divām nedēļām interneta pasauli pāršalca ziņa, ka ir uzfilmēta slavenā amerikāņu autosportista Kena Bloka kārtējā Gymkhana sērija.

Bloka fani un vienkārši benzīngalvas no visas pasaules steidza pie saviem datoriem lūkot, kas tad septītajā Gymkhana daļā būs izdomāts un uzfilmēts. Rezultāts, domājams, nelika vilties, jo, lai arī koncepcija ir palikusi nemainīga kopš pirmās Gymkhana laikiem, pamatīgi pārbūvētu klasisko Ford Mustang, kurš ir ieguvis superjaudīgu motoru un pilnpiedziņu, taču zaudējis visu pārējo, plosāmies Losandželosas ielās bieži redzēt negadās. Par video panākumiem liecina arī pusotras nedēļas laikā iekrātie vairāk nekā 15 miljoni skatījumu.

Līdzvērtīgu popularitāti noteikti vēlas arī Kena Bloka parodētājs Kens Kaste (Ken Box). Viņa rīcībā gan nav lieljaudas automobiļa un neskaitāmu riepu komplektu, tomēr tas nemazina Kena Kastes Gymkana 2 pievilcību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu