Kas bija Google meklētākās auto tēmas 2014. gadā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Google iepazīstinājis ar gadskārtējo četrpadsmitā meklēšanas gada pārskatu «Year in Search». Tas ir skats uz 2014. gadu ar pasaules kolektīvajām acīm tīmeklī, kas piedāvā šī gada svarīgāko notikumu un populārāko tendenču unikālu atspoguļojumu, balstoties uz Latvijā veiktajiem meklējumiem. No tā piedāvājam uzzināt, par kuriem subjektiem meklētājā interese izrādīta visvairāk.

Populārāko auto tēmu meklējumu TOP 10 Latvijā:

1. Latauto

2. ss.lv auto

3. Rallijs Latvija 2014

4. Dakar 2014

5. CSDD darba laiki

6. Šumahers

7. Rally Liepāja

8. Talsu rallijs 2014

9. CSDD eksāmens

10. OCTA polise

Tā izskatās filtrētie, sakārtotie biežāk meklēto tēmu rezultāti Google meklētājā.

Kas ir gada beigu Google«Year in Search»?

Google «Year in Search» 2014 apvieno cilvēkus, tēmas un vietas, kuras piesaistīja uzmanību šajā gadā, izpētot vairāk nekā triljonu meklēšanas vaicājumu, ko Google saņem katru gadu. Atskaite tiek gatavota 14.reizi, agrāk tā tika dēvēta par Zeitgeist («laikmeta garu» (vācu. val.)). Google «Year in Search» rīkus nav iespējams izmantot atsevišķu lietotāju identificēšanai, jo mēs balstāmies uz anonīmu, apkopotu uzskaiti, cik bieži noteikti meklēšanas vaicājumi parādās laika gaitā. Lai jūs varētu izklaidēties, pētīt un mācīties, šie rīki visu gadu ir pieejami google.com/2014.

Tikmēr tiešais biežāk meklēto tēmu saraksts kategorijā Ātrums izskatās šādi:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu