Ķīnā jaunkundze sasit ekskluzīvo Porsche 918 Spyder

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CarNewsChina

Karstākais modelis Porsche piedāvājumā šobrīd ir 918 Spyder - hiperautomobilis ar hibrīddzinēju, kuru kopumā paredzēts uzbūvēt tikai 918 eksemplāros. Faktiski visi no tiem ir izpirkti, bet braucošo jebkurā gadījumā būs par vismaz diviem mazāk.

Viens no Porsche 918 Spyder pēc vācu auto motor und sport informācijas pirms pāris nedēļām kļuva par liesmu upuri un nodega. Otrs nupat sasists Šanhajā, kad kāds uzņēmējs to bija uzticējis vadīt savai draudzenei. Kā liecina ziņas dažādos ārvalstu medijos, negadījuma aculiecinieki redzējuši futūristisko 887 zirgspēku hiperauto izpildām manevrus, kas liecina par vadītāja kontroles zudumu - auto vispirms sagriezies pa labi, tad pa kreisi, tad atkal pa labi un ietriecies kokā.

Abi braucēji, kas tobrīd atradušies auto, no tā izkāpuši bez acīmredzamām traumām, taču auto ir cietis pamatīgi. Runā, ka tā īpašnieks ir nolēmis spēkratu paturēt kā atgādinājumu pie stūres labāk sēsties pašam un iespējams mēģinās to saremontēt. Tāpat runā, ka 39 gadus vecais Šong He (Xiong He) ir apņēmies sasistā Porsche vietā nopirkt Bugatti Veyron, lai arī tas maksā 1,27 miljonus eiro. Tā vismaz raksta Mirror.co.uk.

Pēc Jalopnik.com informācijas Ķīnā Porsche 918 Spyder maksā 1,75 miljonus eiro. Mūsu pusē šā spēkrata sākuma cena ir nedaudz zem 800 tūkstošiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu