Bar’s novērš radiatora sūci bez remonta

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Patentēti sūču novēršanas līdzekļi palīdz gadījumos, kad īsts remonts ir pārāk dārgs vai tobrīd nepieejams.

Sūce dzinēja dzeses sistēmā ir visai nepatīkams defekts. Ja runa ir par plīsumu vai iesitumu radiatorā, to var salīdzinoši ātri un lēti salabot. Ja tek dzeses šķidruma sūknis, to jūs, bez šaubām, arī mainīsit pret jaunu vai vismaz restaurētu. Taču, ja dzeses šķidrums noplūst pa plaisu dzinēja blokā, remonts var izrādīties komplicēts, neiespējams vai tik dārgs, ka to neatmaksājas veikt. Šādos gadījumos ieteicams izmēģināt speciālos sūču novēršanas līdzekļus, - pat ja tie nepalīdzēs, ļaunāk noteikti nekļūs.

Foto: Publicitātes foto

Kā šī piedeva darbojas?

Foto: Publicitātes foto

Profilaksei – reizi gadā

Rhizex ir dabīgs produkts un 100% nekaitīgs videi, nekaitē dzeses sistēmas daļām, un savietojams ar visiem dzesēšanas šķidrumiem uz etilēnglikola bāzes. Bar’s ražotāji apgalvo, ka Leaks Original var lietot pat profilaktiski, piemēram, ūdenssūkņa eļļošanai un gaudošanas novēršanai. Piedeva novērš arī korozijas un katlakmens veidošanos, pasargā no kavitācijas radītiem bojājumiem, uzlabo termostata darbību, un pat spēj pagarināt gumijas detaļu (blīves, caurules) mūžu. Tāpēc Bar’s iesaka lietot Leaks Original reizi gadā sūču profilakses nolūkos, pēc kam dod 12 mēnešu garantiju pret sūci vai koroziju. Viens Bar’s iepakojums paredzēts līdz pat 12 litrus lielai dzesēšanas sistēmai, kas atbilst pamatīgu izmēru dzinējam. Īpaši kravas auto dzinējiem Bar’s ražo lielāku, 735 gramu iepakojumu.

Foto: Publicitātes foto

Citas Bar’s piedevas

Bar’s Leaks Original pavadonis ir šīs pašas firmas ražojuma radiatoru tīrītājs Nural Radiator Cleaner. Tas nelāpa sūces, bet gan atbrīvo dzeses sistēmu no katlakmens un rūsas. Svarīgi, ka piedeva nesatur skābi, tāpēc ir nekaitīga dzeses sistēmas daļām. Varētu domāt, ka tīrītājs paredzēts pavisam veciem auto, tomēr tā nav. Bar’s iesaka to lietot par diviem gadiem vecākiem spēkratiem vai tādiem, kas nobraukuši vairāk par 40 000 kilometru, - tātad salīdzinoši jaunām automašīnām. Izmantojot dzeses sistēmu aizsardzībā uzkrāto pieredzi, Bar’s izstrādājis arī dzinēja eļļošanas sistēmas pretsūces līdzekli Bar’s Motor Oil Stop Leak. Protams, vispirms vajadzētu pārliecināties, vai eļļas noplūdi nevar novērst mehāniski, piemēram, nomainot bojāto blīvi. Ja tas nav iespējams, Bar’s Motor Oil Stop Leak atjaunos blīvslēgu elastību. Viens iepakojums paredzēts 2 līdz 6 litriem eļļas, tātad lielākiem dzinējiem vajadzēs divas Bar’s bundžiņās. Visu trīs Bar’s piedevu ieteicamā cena mazumtirdzniecībā ir aptuveni 7,30 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu