Igauņu autovadītājs iesprūst uz šaura ceļa Norvēģijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fædrelandsvennen

Ļoti nepatīkamā situācijā uz nomaļa ceļa Norvēģijā nonācis kāds kravas auto vadītājs no Igaunijas - viņš ar savu vilcēju trešdien iebraucis vietā, no kuras faktiski neiespējami izbraukt.

«Pa šo ceļu mani virzīja GPS. Ceļš kļuva aizvien šaurāks un šaurāks, līdz vienā brīdī es iesprūdu tā, ka nespēju pakustēties nedz uz priekšu, nedz atpakaļ,» norvēģu laikrakstam Fædrelandsvennen atklājis autovadītājs no Igaunijas, Valērijs. Nelaimē nonākušais šoferis nav arī varējis paskaidrot, kāpēc nav vērsies pēc palīdzības policijā, raksta Postimees.ee.

Fædrelandsvennen atzīmē, ka šaurais grants ceļš, kura vienā malā ir stāva nogāze, ziemā vispār ir slēgts. Vairākus desmitus metru zem ceļa līmeņa tek upe, tādēļ nav jābrīnās, ka kravas auto vadītājs nav vēlējies riskēt. Tā viņš arī nosēdējis šajā vietā atlikušo dienas daļu pēc iestrēgšanas un visu ceturtdienu līdz brīdim, kad viņu pamanījis kāds vietējais iedzīvotājs. Piektdienas rītā kravas auto vēl atradies kraujas malā, tomēr dienas gaitā ar tā atbrīvošanu sākuši nodarboties norvēģu likumsargi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu