Izmēģinām jauno Audi TT Quattro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien raidījuma Tavs Auto testa rubrikā dosimies ceļā ar spilgti sārtu auto, kurš, spriežot pēc sava košā lakojuma un sportiskajām detaļām (kuras varam atrast gan auto interjerā, gan ārienē), ir domāts cilvēkiem, kam automobilis ir kas vairāk par bleķa gabalu

Šim auto pie stūres aicināsim sēsties cilvēku, kurš savā dzīvē piedalījies neskaitāmās auto sacensībās, bijis viens no ātrākajiem Baltijas autošosejas braucējiem un nu savu autosporta trasēs krāto pieredzi izmanto, lai palīdzētu citiem sasniegt augstākos mērķus.

Tas ir Ģirts Krūzmanis - Sports Racing Tehnologies (jeb SRT) autosporta komandas vadītājs. Šogad viņa komanda startēs Eiropas Rallija čempionātā, RallyX on ICE, kā arī FIA RX rallijkrosa sacensībās RX LITES klases ieskaitē. Bet, kas viņam sakāms par autobraukšanu kopumā un kāds ir viedoklis par jauno TT, skaties Tavs Auto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu