Sieviešu dienā sporta kompleksā 333 noteiks Ātruma karalieni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8.martā sporta kompleksā 333 tiks aizvadītas dāmu autosacīkstes «Ātruma Karaliene», kur savā starpā būs atļauts sacensties tikai un vienīgi dāmām, cīnoties par vērtīgu balvu - 300 eiro vērtu dāvanu karti no Kumho Latvija.

Lai piedalītos šajā pasākumā, ir nepieciešama B kategorijas vadītāja apliecība. Pasākuma mērķis ir noskaidrot dāmu, kura visprasmīgāk pratīs apieties ar sportisku BMW sacīkšu trasē. Ikvienai sacensību dalībniecei vispirms būs kvalifikācijas braucieni, pēc kuriem tiks atlasītas piecas finālistes. No viņām pēcāk tiks noteikta uzvarētāja un galvenās balvas ieguvēja. Neatkarīgi no panākumiem trasē, visām Ātruma karalienes sacensību dalībniecēm tiks nodrošināta izvizināšana 600 zirgspēkus spēcīgā drifta auto.

Organizatoru apvienība Gymkhana.lv ir parūpējušies par pilnu servisu nodrošinot šīm sacensībām vienādus, sportiskai braukšanai piemērotus BMW. Visi auto ir aprīkoti ar jaunām riepām un pilnu bāku degvielas. Interesanti, ka sacensību dalībnieces savus braucamos izlozēs pirms katra starta. Aizsargķiveres varēs iznomāt pasākuma norises vietā.

Pasākuma sākums 11:00. Vairāk informācijas interneta vietnē Gumkhana.lv un Facebook.

Facebook

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu