Masveidā zog Volkswagen Touareg lukturus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Kopš Jaunā gada vērojama jauna tendence auto lukturu zādzībās. Kā norāda apdrošināšanas kompānija If Apdrošināšana, nepilnu trīs mēnešu laikā tā saņēmusi piecus KASKO apdrošināšanas gadījumu pieteikumus par automašīnām Volkswagen Touareg nozagtiem lukturiem. Vidējā atlīdzība par Volkswagen Touareg lukturu nomaiņu svārstās no 900 līdz 3000 eiro atkarībā no automašīnai nodarīto bojājumu apmēra.

Šobrīd pēdējais pieteiktais negadījums noticis 6. martā Mārupē, kad no rīta Volkswagen Touareg īpašnieks pamanīja auto lukturu zādzību, TVNET informēja apdrošināšanas kompānijas komunikācijas vadītāja Daiga Bluķe. Pārējās Volkswagen Touareg auto lukturu zādzības notikušas Rīgā, Pļavniekos, Āgenskalnā un centra rajonā. Visas automašīnas apzagtas nakts laikā māju pagalmos un pazemes autostāvvietās. Automašīnām nodarītie zaudējumi atkarībā no citiem zādzības laikā nodarītajiem auto virsbūves bojājumiem svārstās no 900 līdz 3000 eiro.

6.martā reģistrēts KASKO atlīdzības pieteikums arī par automašīnai Land Rover Discovery nozagtiem auto lukturiem. Arī šajā gadījumā nodarītie zaudējumi lēšami 900 eiro apmērā.

«No Volkswagen markas automašīnām tieši Touareg modelis tiek apzagts visbiežāk. Arī pagājušajā gadā vairākkārt bija vērojama kampaņveidīga zagļu pievēršanās Touareg modelim. Ir piedzīvots arī citu auto marku - Porsche Cayenne, BMW, Volvo un citu - auto lukturu zādzību skaita pieaugums,» informē apdrošinātāja Transporta atlīdzību grupas vadītājs Pāvels Valainis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu