Volkswagen prezentē jaunu digitālo superauto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Volkswagen paplašinājis savu GTI autoparku ar GTI Supersport, zem kura dzinēja pārsega rūc 503 ZS VR6 TSI dzinējs. Šis auto gan ir virtuāls un to var izmēģināt tikai PlayStation spēlē Gran Turismo 6.

Jau pirmais iespaids par šo automobili liecina, ka GTI Supersport ir radīts ātrai braukšanai. Tam pēc idejas uzstādīts 503 zirgspēku motors ar 655 Nm griezes momentu, kas līdz 100 km/h ļauj paātrināties vien 3,6 sekundēs un maksimāli attīstīt 300 km/h. Vilkmi kustībā palīdz pārvērst septiņu pakāpju DSG pārnesumkārba un 4MOTION visu riteņu piedziņas sistēma, kā arī prāvas riepas uz 20 collu GTI vieglmetāla diskiem.

GTI Supersport konkurentiem pietiek vien paraudzīties uz to, lai būtu pamats uztraukumam: virsbūves forma joprojām atgādina VW GTI, taču ikviens jaunākā GTI modeļa centimetrs iemieso sportista dabu. Modeļa proporcijas un virsmas ir pielāgotas zemam smaguma centram, bet plašais oglekļa elementu lietojums padara digitālo superauto īpaši vieglu — tā jaudas un svara attiecība ir tikai 2,5 kilogrami uz zirgspēku.

Aerodinamiski uzlabotās virsbūves izteiksmīgajā priekšpusē spilgtākās iezīmes ir vertikālie gaismas moduļi un apjomīgās gaisa ieplūdes atveres ar šim modelim raksturīgo medus kāres dizainu. Platie pleci automobiļa aizmugurē nodrošina teicamu bremžu ventilāciju, bet izteiksmīgais jumta spoilers un izkliedētājs ļauj Supersport modelim saplūst ar ceļa segumu, lai sasniegtu ātrāko apļa laiku.

Video spēļu cienītāji jaunāko Volkswagen digitālo veidojumu var iegūt Reflex Silver, Gran Turismo Red, Lapiz Blue vai Oryx White virsbūves krāsā. Gran Turismo 6 spēlētājiem tas jau tagad ir pieejams lejupielādei.

Leģendārās sacīkšu spēles sestā daļa, kas pieejama tikai PlayStation spēlētājiem, ir pārdošanā kopš 2013. gada. Šajā sērijā kopumā ir 1200 dažādi automobiļi, kas sacenšas 37 dažādās trasēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu