Pērkot WD-40 iespējams laimēt dāvanu kartes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz pat aprīļa beigām, iegādājoties universālo līdzekli WD-40 veikalos K-Rauta vai Cenu klubs, iespējams laimēt šo veikalu dāvanu kartes.

Šo akciju rīko visā pasaulē pazīstamā daudzfunkcionālā aerosola WD-40 izplatītājs SIA Getz Bros. @ Co Latvia. WD-40, ko pārsvarā pazīst kā līdzekli ierūsējušu skrūvju atbrīvošanai, 1953. gadā izstrādāja ASV kosmiskās aviācijas rūpniecības vajadzībām, lai pasargātu Atlas raķešu korpusus no korozijas. Laika gaitā atklājās, ka WD-40 ir lietojams ne tikai militārā jomā, bet arī ikdienišķās situācijās, jo šķidruma sastāvā ir vielas ar ūdeni atgrūdošām un tīrīšām īpašībām.

Automobilim un mājsaimniecībai

WD-40 teicami pielietojams visdažādākajās rūpniecības un mājsaimniecības jomās. To var lietot instrumentu tīrīšanai un pasargāšanai no rūsas, durvju eņģu un slēdzeņu eļļošanai, virsmu attīrīšanai no sveķiem, līmes, darvas un citām grūti tīrāmām vielām. WD-40 var lietot arī, lai atvērtu ieķīlētas slēdzenes, atbrīvotu sarūsējušus, nepakļāvīgus mehānismus, bet vasaras periodā to var lietot arī zāles pļāvēju kopšanai, lai tie atgrūstu svaigi pļauto zāli. Automašīnā ar WD-40 iespējams notīrīt aizdedzes sveces no uzdeguma vai mitruma, novērst rūsas veidošanos uz akumulatora spailēm, un pasargāt no mitruma citas elektrosistēmas daļas. WD-40 spēj pagarināt arī balstiekārtas kalpošanas laiku, jo tīra, eļļo un izspiež mitrumu no amortizatoriem un lodveida šarnīriem, tādējādi novēršot rūsas veidošanos un paātrinātu nolietošanos.

Nebaidās sala un karstuma

WD-40 saglabā īpašības plašā apkārtējā temperatūras diapazonā: no -45 līdz +148 grādiem pēc Celsija. Turklāt aerosols nav bīstams nedz cilvēkam, nedz videi. WD-40 tiek pildīts atpazīstamos zili dzeltenās aerosola flakonos ar tilpumu no 100 līdz 400 ml. Industriāliem mērķiem WD-40 pieejams 5 litru kannās un pat 200 litru mucās. Vairāk informācijas par produktu - www.pitstore.lv.

www.pitstore.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu