Bikini ģērbusies vecmāmiņa, būdama reibumā, izraisa avāriju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kādam 10 gadus vecam amerikāņu zēnam noteikti i prātā nevarēja ienākt, ka brauciens ar vecmāmiņu uz baseinu beigsies ar avāriju un viņas arestu pēc alkohola reibumā izraisītas autoavārijas.

Tieši tā noticis Koljēras apgabalā Maiami štatā. Tur 49 gadus vecā Patrīcija Ēbele bija devusies nopeldēties ar savu mazdēlu. Iecerētās vakara izklaides sākās labi, taču atpakaļceļā dāmai - autovadītājai misējās un viņa pie luksofora sarkanās gaismas ar savu BMW ietriecās kāda Ford Mustang aizmugurē.

Koljēras apgabala policijā norāda, ka Ēbele atteikusies veikt reibuma pārbaudi ar izelpas testu, tādēļ viņai nācies izpildīt citus vingrinājumus, lai pierādītu, ka nav reibumā. Kā redzams zemāk pievienotajā video, dāmai ar to ne visai labi sokas, lai gan, pēc viņas teiktā, uz vienas kājas viņa nevarot nostāvēt arī «labā» dienā.

Laimīgā kārtā ne Ēbele, ne viņas desmit gadus vecais mazdēls, ne arī Mustang braucēji traumas negadījumā nav guvuši.

Toties Ēbelei izvirzītas apsūdzības par braukšanu 1,5 vai vairāk promiļu reibumā, kad automobilī atrodas arī mazgadīga persona.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu