Turtle Wax uzsāk jauna priekšmazgāšanas līdzekļa tirdzniecību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pozitīvi vērtējot pašapkalpošanās automazgātavu augošo popularitāti, Turtle Wax pārstāvis uzsāk speciāla priekšmazgāšanas šķidruma tirdzniecību.

Turtle Wax priekšmazgāšanas škidrums paredzēts mehānisko transportlīdzekļu, laivu, dārza traktoru, zāles pļāvēju u.c. transportlīdzekļu mazgāšanai. Tomēr Turtle Wax izplatītājs Getz Bros. & Co (Latvia) šo autoķīmijas produktu izstrādājis īpaši tiem autoīpašniekiem, kas savas automašīnas mazgā paši - mājās vai pašapkalpošanās automazgātavās.

Līdzekļa ķīmiskais sastāvs ir tieši tāds, lai gaidot rindā uz mazgātavu, apstrādātu piekaltušos un ieēdušos traipus, lai to noņemšanai vēlāk nebūtu jātērē papildu laiks un nauda.

Turtle Wax priekšmazgātājs jāuzsmidzina uz sausas, vēsas virsmas. Pēc tam līdzeklim jāļauj iedarboties 2 - 5 minūtes. Ja traipi ir lieli vai satur īpaši grūti noņemamas substances (darva, putnu mēsli u.c.), var papildus izmantot mazgāšanas suku vai sūkli. Tomēr vislabākie rezultāti tiks sasniegti, izmantojot augstspiediena mazgātāju.

Turtle Wax priekšmazgāšanas līdzeklis pildīts viena litra pulverizatorā, un tā mazumtirdzniecības cena ir aptuveni 3 eiro. Vairāk informācijas par produktu www.pitstore.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu