Šanhajā sasists ekskluzīvais LaFerrari

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CarNewsChina

Ķīnā ir ļoti daudz bagātnieku, un tas automātiski nozīmē, ka ļoti daudz potenciālo pasaulē dārgāko auto pircēju. Kādam no viņiem bija paveicies iegādāties ierobežotā 499 eksemplāru sērijā izlaisto LaFerrari un to arī ātri vien sasist tā, ka jādomā, vai vispār ir vērts mēģināt saremontēt.

Kā vēsta vācu AutoBild, negadījums noticis šajā nedēļā, naktī uz trešdienu, 29.aprīli. Vadītājs, kas vienā no attēliem redzams sēžam sasistajā auto ar viedtelefonu rokā, braucis viens pats un negadījumā traumas nav guvis, lai arī ātrums varēja būt liels; kā nekā LaFerrari ir auto ar 963 zirgspēku hibrīddzinēju un bojājumi ir visai pamatīgi, jo īpaši auto priekšējā daļā un kreisajā pusē.

Foto: CarNewsChina

Tīmekļa blogs CarNewsChina.com vēsta, ka šis ir viens no septiņiem Ķīnā pārdotajiem LaFerrari. Kā zināms, šo modeli Ferrari būvēs vien 499 eksemplāros un katru no tiem pārdos par orientējoši 3 miljoniem ASV dolāru.

Foto: CarNewsChina

Kā atzīmē CarNewsChina.com, kas par vienu no nelaimes cēloņiem min stipras lietusgāzes, LaFerrari īpašnieka garāžā esot arī 916 zirgspēkus spēcīgais McLaren P1. Cerams, šo auto nepiemeklēs itāļu supermašīnas liktenis.

Foto: CarNewsChina
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu