Skaistākās Mercedes-Benz kupejas pulcēsies Rundālē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau desmito gadu pēc kārtas, 2015.gada 5.septembrī norisināsies starptautiskais Mercedes-Benz kupeju salidojums «Luxury of Mercedes-Benz coupes 2015», kas dalībniekus no Latvijas un kaimiņvalstīm aicinās uz Latvijas skaistākajām pilīm un muižām. Par pasākuma norises vietu šogad ir izvēlēta Zemgales līdzenumos esošā Rundāles pils, TVNET informēja Latvijas Mercedes-Benz klubā.

«Luxury of Mercedes-Benz coupes» ir ikgadējs starptautisks Mercedes-Benz kupeju salidojums, kas pulcē ikvienu Mercedes-Benz automašīnu lietotāju un fanu kopīgai atpūtai domubiedru vidū, izceļot Mercedes-Benz kupejas un Latvijas kultūrvēsturiskās vērtības – pilis un muižas.

Pasākumu organizē Latvijas Mercedes-Benz klubs, kas dibināts 2004.gadā un vieno daudzus gan gados jaunus, gan ar dzīves pieredzi bagātus cilvēkus – Mercedes-Benz automašīnu lietotājus un entuziastus. 2012.gadā Latvijas klubs ieguva Daimler AG oficiāli atzīta Mercedes-Benz kluba statusu.

Foto: Publicitātes foto

Pasākuma programma

Sestdiena, 5. septembris

9:00 – Pulcēšanās un reģistrācija autostāvvietā pie T/C Promo Cash&Carry (Rīga, Mūkusalas iela 95)

10:00 – Izbraukšana uz Bauskas motormuzeju

11:30 – Ierašanās Bauskas motormuzejā, muzeja apmeklējums gida pavadībā, brokastis

13:00 – Izbraukšana uz Rundāles pili

14:00 – Rundāles pils apmeklējums, ekskursija, fotografēšanās

16:00 – Izbraukšana uz atpūtas kompleksu «Miķelis»

17:00 – Atpūtas kompleksa «Miķelis» apmeklējums, ekskursija pa mašīnu muzeju ar gidu, pusdienas, konkursi, skaistāko kupeju nominācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu