Kāds brits dīlera salonā pametis savu LaFerrari

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nezināmu iemeslu dēļ kāds Ferrari klients Lielbritānijā, kurš pirms gada iegādājās ekskluzīvo LaFerrari, savu auto tā arī vēl nav pārvedis mājās.

Lai arī par supermašīnu Ferrari LaFerrari pircējs ir pilnībā norēķinājies, viņš tā arī nav atradis brīvu brīdi savu automobili savākt. Auto, kurš Ferrari dīlerim, kompānijai Meridian, no Maranello rūpnīcas tika piegādāts pagājušajā oktobrī, nelietots alonā atrodas jau 12 mēnešus. Konkrētas informācijas par to, kāpēc klients tik ilgi nav interesējies par savu pirkumu, nav, taču ir divas galvenās versijas, kāpēc viņš joprojām nav ieradies pēc auto, raksta Motor.ru.

Saskaņā ar vienu no tām pircējs ir kolekcionārs, kurš nolēmis auto glabāt pie pārdevēja. Dīlera salonā auto tiek uzmanīts un aprūpēts, turklāt arī dīlerim tiek labums, jo tik ekskluzīvi eksponāti salonā var kalpot jaunu klientu piesaistei.

Foto: Publicitātes foto

Atbilstoši citai versijai pircējs ir spekulants, kurš gaida atbilstošu brīdi, lai LaFerrari pārdotu tālāk, bet nu jau par ievērojami augstāku cenu. Jāteic, ka LaFerrari cena jau tagad ir krietni augstāka nekā sākotnēji noteikts. Proti, šobrīd viens LaFerrari eksemplārs novērtēts ar aptuveni 4,5 miljoniem eiro. Tas ir apmēram trīs reizes vairāk, nekā auto vērtību sākotnēji lēsa paši Ferrari.

Ferrari LaFerrari dienas gaismu ieraudzīja 2013.gada Ženēvas auto šovā. Tas ir 963 zirgspēkus spēcīgs auto, kura spēka agregātu veido 6,3 litru V12 atmosfēriskais dzinējs ar 800 zirgspēkiem un 120 kilovatu elektromotors. Auto līdz 100 kilometriem stundā paātrinās 3 sekundēs un maksimāli attīsta 350 km/h. Kopumā Ferrrari bija ieplānojuši izlaist 499 LaFerrari eksemplārus, un pilnīgi visi jau ir pārdoti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu