Varētu mainīties «Gāzi grīdā!» formāts un būt tikai viens vadītājs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu radio un televīzijas personība Kriss Evanss licis noprast, ka varētu būt vienīgais auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») vadītājs.

Iepriekš raidījumam bija trīs vadītāji - Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs. Kad raidorganizācija BBC nepagarināja līgumu ar Klārksonu, no pārraides aizgāja arī pārējie vadītāji. Tagad trijotne veido jaunu auto raidījumu straumēšanas pakalpojumam «Amazon Prime».

«Viņi bija«The Three Stooges». Viņi bija kā «Bee Gees». Tādi ir viņi, bet ne es. Es esmu es,» Evanss sacīja «Mipcom» televīzijas industrijas gadatirgū Kannās. «Pašlaik esmu solomākslinieks, esmu pats par sevi. Vai es noformēšu grupu, vai tomēr ne?»

Bija plānots, ka Evansam būs divi palīgi. Par ticamākajiem kandidātiem tika uzskatīti Zoja Bola, Gajs Mārtins un Dermots O'Līrijs. Evanss pat lūdza faniem iesūtīt video un uzaicināja uz provēm labākos.

«Mums nāksies rīkoties citādi, jo tas ir nepieciešams un tā mēs vēlamies,» sacīja Evanss. «Ja vadāt raidījumu trijatā, tad saprotat, ka atdarināt iepriekšējos vadītājus.»

«Kāpēc lai mēs ko tādu darītu? Viņi to darīja spīdoši, tāpēc es to nedarīšu. Tas nu ir skaidrs - nebūšu es, viens puisis vienā malā un otrs otrā malā. Tas nenotiks,» apgalvoja raidījuma vadītājs.

Evanss arī solīja mainīt raidījuma formātu, taču sīkāku informāciju neizpauda.

Kā ziņots, BBC martā atlaida Klārksonu pēc saķeršanās ar raidījuma producentu. Klārksons atzinies BBC vadībai, ka kliedzis un iesitis producentam Oisinam Timonam, kuru vēlāk aizveda uz slimnīcu, jo viņam bija pārsista lūpa.

Pēc notikuma BBC paziņoja, ka nepagarinās Klārksona līgumu, un Mejs un Hamonds, solidarizējoties ar Klārksonu, arī pameta raidorganizāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu