Kā izvēlēties piemērotāko aromātu savam auto. 4 praktiski padomi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tie, kam pārvietošanās automašīnā ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, pavada tajā daudz laika. Ar gadiem, kad jaunās mašīnas aromāts izzūd, mēs tik un tā vēlamies, lai tā patīkami smaržotu. Uzzini, kas jāņem vērā izvēloties aromatizatoru savam auto.

Izvēlies dabisku aromātu

Pasaulē arvien pieprasītāki kļūst dabiskie aromatizētāji, kas ne tikai lieliski smaržo, bet arī pozitīvi ietekmē veselību un smadzeņu darbību, tādejādi uzlabojot garastāvokli. Lieliska alternatīva sintētiskiem aromatizētājiem ir California Scents, kas nesen parādījušies Latvijas tirgū. Tie ir dabiski gaisa aromatizētāji no ASV, kuros tiek izmantotas tikai 100% organiskas ēteriskās eļļas. Šo eļļu molekulas ir tik sīkas un iedarbīgas, ka spēj atstāt ļoti spēcīgu iespaidu uz cilvēka organismu. Atbilstoši izvēlēts aromāts var uzmundrināt un sniegt enerģiju vai gluži pretēji - nomierināt. Tradicionāli cilvēku uzrunā tas aromāts, kas viņa organismam dotajā brīdi ir visvairāk nepieciešams. Tāpēc katram Californija Scents produktam ir pievienots aromāta testeris, kuru paberzējot var ērti iepazīties ar tā smaržu. Kopumā Californija Scents piedāvā aptvueni 30 dažādus dabiskus aromātus.

Foto: Publicitātes foto

Rūpējies par vidi

Aromātvielas ir ātri gaistoši maisījumi, kas ietekmē kā iekštelpas, tā ārējo vidi. Izvēloties dabisku aromatizētāju, mēs vienlaikus rūpējamies par savu veselību un apkārtējas vides saudzēšanu. Visi Californija Scents produkti atbilst starptautiskajam vides aizsardzības sertifikācijas standartam Enviro Clean.

Ar aromātiem nevajag pārspīlēt

Tas ir vispārzināms fakts, ka ar laiku mēs pierodam pie aromāta, kuru lietojam ikdienā. Tāpēc jāņem vērā aromatizētāju ražotāju norādītā informācija uz iepakojuma. Californija scents kārbiņu vāciņu konstrukcija ļauj regulēt vairāk vai mazāk spēcīgu aromāta intensitāti. Tā kā šie aromatizatori ir vienmērīgi noturīgi līdz pat 60 dienām, nevajadzētu jau pašā sākumā atvērt vāciņu līdz galam vaļā, bet darīt to pakāpeniski.

Izvēlies piemērotāko risinājumu

Aromatizatoru ražotāji piedāvā dažādus risinājumus, kur izvietot gaisa atsvaidzinātāju. No Californija Scents piedāvājuma pašas populārākās ir universālas kārbiņas, kurās atrodas ar ēteriskajām eļļam piesūcinātas šķiedras. Šāds risinājums ir drošs pret iztecēšanu, nav uzkrītošs un ir ērti novietojams kā glāžu turētājā, tā durvju kabatā, zem sēdekļa vai citur automašīnā. Šīs kārbiņas var lietot arī kā gaisa atzvaidzinātāju mājās, birojā vai jebkur citur. Spēcīgākam efektam vai nepatīkamu smaku likvidēšanai automašīnā ir piemērots tā dēvētais Vent clip, kuru stiprina pie automašīnas gaisa padeves restītes.

Šobrīd California Scents produkcija pieejama:

DUS Statoil, Gros auto, ARD Eoltas un Auto Plus veikalu tīklos.

Foto: Publicitātes foto

Par California Scents

Uzņēmums California Scents dibināts 1993.gadā Kalifornijā un šobrīd iekarojuši popularitāti jau vairāk nekā 100 valstīs. Kompānija piedāvā produkciju ar 50 tirdzniecības markām, sākot ar īpašu produktu līniju Pet Scents mājdzīvnieku radīto smaku likvidēšanai, beidzot ar gaisa aromatizētājiem Citrus Splash un Orange Squeeze, kas ražoti no 100% citrusaugļu ekstraktiem. Ražotājs piedāvā arī atsevišķu produktu līniju California Scents proffesional ar aromāta dozatoriem un gaisa aromatizētājiem plašākām telpām un profesionālai lietošanai. California Scents produkciju Baltijas valstīs pārstāv kompānija CS Baltic .

CS Baltic

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu