Ford izvirzīs stingras prasības supermašīnas GT pircējiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ford

Ford iecerējuši noteikt virkni prasību visiem jaunās supermašīnas GT pircējiem. Cita starpā kompānija vēlas panākt, lai cilvēks, kurš kļuvis par šā auto īpašnieku, to arī izmantotu, nevis glabātu garāžā vai muzejā. Par to, atsaucoties uz The Detroit News, vēsta Motor.ru.

Aizpildot tiešsaistē Ford GT pirkšanas pieteikuma anketu, potenciālajam pircējam tāpat būs jāapliecina, ka viņš ekskluzīvo supermašīnu nepārdos uzreiz tālāk. Ford GT kārotājam būs jāatbild arī uz virkni jautājumu, piemēram, par to, cik zilā ovāla zīmola spēkrati viņam piederējuši līdz šim, un to, cik aktīvs šis cilvēks ir sociālajos tīklos.

Ford norāda, ka lielākas izredzes iegūt kādu no Ford GT pirmās partijas 250 eksemplāriem, ko plānots izlaist šogad, ir Ford automobiļu īpašniekiem.

«Šim jaunajam automobilim ir ļoti daudz pielūdzēju. Tomēr mēs vēlamies tos prioritārā kārtībā pārdot tiem, kuri tās paturēs sev, par mašīnām rūpēsies un tās arī lietos,» sacījis Ford produktu nodaļas vadītājs Radžs Nairs.

Jaunais Ford GT pirmo reizi tika parādīts 2015.gada janvārī Detroitas automobiļu izstādē. Toreiz gan tas bija pirmssērijas prototips, taču sērijveida modelis no tā būtiski neatšķirsies. Lai gan pastāv iespēja, ka sērijveida modelis būs spēcīgāks; ja prototipam tika uzstādīts sešu cilindru twin-turbo motors ar aptuveni 600 zirgspēkiem, tad sērijveida auto pēc informācijas no dažādiem neoficiāliem avotiem varētu iegūt spēka agregātu ar 700 zirgspēkiem.

GT izlaides apjoms būs tikai 250 eksemplāri gadā. Auto cena būs pielīdzināma Lamborghini Aventador cenai, tas ir, katrs eksemplārs maksās apmēram 360 tūkstošus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu