Turtle Wax izlaiž divas jaunas autokosmētikas sērijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turtle Wax Essential Line paredzēti vienkāršai ikdienas lietošanai, savukārt Green Line ir veltījums autokopšanas entuziastiem.

Pazīstamais autokosmētikas ražotājs Turtle Wax uzsāk divu jaunu, visaptverošu autokopšanas līdzekļu sēriju tirdzniecību. Essential Line jeb Pamatlīnija ir autoķīmija ikdienas lietošanai, turklāt īpaši izstrādāta pircējiem, ka neorientējas un pat nevēlas iedziļināties milzīgajā autoķīmijas klāstā. Essential Line produktu pielietojumu iespējams nojaust iztālēm un atpazīt jau pēc iepakojuma dizaina un krāsas.

Uz produktiem pieejami arī vienkārši un viegli uztverami apraksti, kas būtiski samazinās laiku, kas patērētājam citkārt būtu jāizmanto, lai iepazītos ar konkrēto produktu. Tā piemēram, Essential Cockpit Cleaner paneļu tīrītājs pieejams divu krāsu aerosolos, un dzeltenais skaidri norāda, ka šim līdzeklim piemīt citrusu smarža.

Īpašs jaunums ir Essential Scratch Remover - tūbiņā pildīta pasta skrāpējumu izņemšanai. Tā izmantojama dažādu veidu virsmām, tādējādi ietaupot patērētāja līdzekļus vairāku produktu iegādei. Essential Line ietilpst arī auto šampūni, disku tīrītājs, salona paneļu tīrīšanas sūklis un citi vienkāršais automobiļa kopšanai piemēroti produkti.

Green Line - pulēšanas entuziastiem

Turtle Wax Green Line savukārt ir premium klases autoķīmija, kuras sastāvs un iedarbība apmierinās prasīgu lietotāju. Green Line ietilpst vairāki krāsojuma atjaunošanas līdzekļi - dažādi cietie un šķidrie pulieri, vaski u.c., kuru pielietošana prasa laiku un priekšzināšanas. Vienlaikus Green Line piedāvā arī ātras iedarbības kosmētiku - kukaiņu traipu noņēmējus, melno detaļu spīduma atjaunotājus un patentētos ClearVue stikla tīrītājus. Kā Essential, tā Green Line sēriju jaunie produkti atpazīstami kā pēc modernāka iepakojuma dizaina, tā arī izcelta Turtle Wax simbola - zaļā bruņurupuča silueta etiķetē.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu