Vitamīni automašīnas salonam

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ko paneļa tīrīšanai izmanto biežāk - salvetes vai aerosolus?

Turtle Wax oficiālā izplatītāja Getz Nordic veiktajā pircēju aptaujā cenuklubs.lv veikalos noskaidrojies, ka salona kopšanas salvešu un tīrīšanas aerosolu piekritēju skaits ir teju identisks. Tātad Latvijas autobraucēji izvēlas atšķirīgus veidus, kā tikt vaļā no putekļiem, kas nosēžas uz automašīnas priekšējā paneļa. Interesanti, ka respondenti gandrīz nepiemin veco, labo paneļa sūklīti, kurš ietilpst arī jaunajā Turtle Wax Essential Line sērijā. Paneļa salvetēm ir neapšaubāmas praktiskas priekšrocības - tās ir parocīgas, aizņem maz vietas, un, ja vien neaizmirstat aizdarīt paciņu (tajā ir 20 salvetes), ilgu laiku saglabā mitrumu pat karstā laikā.

Foto: Publicitātes foto

Essential Cockpit Matt Wipes turklāt neatstāj nedz švīkas, nedz putu paliekas, nedz arī spīdumu, uz ko norāda arī nosaukums. Tomēr, ja auto ir stipri pieputējis vai ticis pie traipiem durvju ailās vai uz ādas imitācijas sēdekļiem, labāk ķerties pie aerosola. Tīrīšanai var izmantot tās pašas mitrās salvetes vai vienkārši izmantot tīru, sausu lupatiņu. Turtle Wax Green Line sērijā pirmo reizi ieviests universāls tīrītājs paneļiem un stikliem Dash & Glass. Tam ir unikāls sastāvs, kurā, saskaņā ar etiķeti, ietilpst pat alveja, E vitamīns un kokosriekstu sviests (!) Tas viss vairāk izklausās pēc sejas kopšanas līdzekļa, taču Turtle Wax acīmredzot tur rūpi arī par automašīnas veselību. Otrs iespējamais iemesls ir centieni izgatavot līdzekli pēc iespējas efektīvu un vienlaikus, tādu, kas neatstāj švīkas. Jebkurā gadījumā, pērkot Dash and Glass piepērciet arī mikrošķiedras lupatiņas, tās var lieti noderēt.

Putas ar birstīti uzgalī - nemainīga vērtība

Auduma virsmu un sēdekļu tīrīšanai joprojām nav izgudrots nekas iedarbīgāks par Turtle Wax putām, tikai aerosolam ar birstīti uzgalī nu ir jauns nosaukums - Turtle Wax Green Line Interior 1. Nosaukums cēlies no tīrītāja vērienīgajiem pārdošanas rezultātiem Rietumeiropā, lai gan plauktā veigli atpazīstamā pudele iemantojusi popularitāti arī pie mums. Kāpēc gan pirkt birstīti atsevišķi, ja tā jau ir pievienota putām? Tāpat kā agrāk jāatzīmē birstītes mīksties sari, kas nesaveļ un neskrāpē apstrādājamās virsmas. Pirms un, kas svarīgi arī pēc, apstrādes sēdekļus vēlams apstrādāt ar putekļu sūcēju, lai noņemtu netīrumus. Tad putām būs vieglāk «izcelt» no auduma to, kas stiprāk ieēdies.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu