Bugatti dos iespēju lietotājiem izbaudīt Chiron maksimālo ātrumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bugatti dos iespēju jaunās hipermašīnas Chiron īpašniekiem sasniegt tās maksimālo ātrumu. Par to, atsaucoties uz kompānijas vadītāju Volfgangu Dirheimeru, vēsta izdevums Car and Driver.

Pēc Dirheimera teiktā, pirmie Chiron eksemplāri klientiem tiks piegādāti šā gada rudenī. Hiperauto standarta režīmā attīsta līdz 385 km/h maksimālo ātrumu. Lai ieslēgtu Top Speed braukšanas režīmu un sasniegtu 420 km/h, ir nepieciešama atsevišķa atslēga. Pie tam arī 420 km/h nav automobiļa maksimālais ātrums; pie šīs atzīmes tā vēlmi rauties uz priekšu ierobežo elektronika, tiesa, arī ar to iespējams manipulēt, un tad Chiron maksimālais ātrums ir vēl lielāks.

Šobrīd Bugatti oficiāli vēl nav veikuši patiesā maksimālā ātruma testus, tādēļ nav zināms, cik tālu aiz 420 km/h atzīmes sniedzas Chiron paātrināšanās spējas. Tomēr Bugatti esot gatavi izrādīt pretimnākšanu un ļaut Chiron īpašniekiem pašiem pārliecināties, cik ātrs ir viņu pirkums.

Kā raksta Motor.ru, Bugatti šim nolūkam varētu atvēlēt Volkswagen koncerna Ēra Lesīnas testu poligonu, kur savulaik tika testēts Chiron priekštecis Veyron.

Bugatti Chiron ir apgādāts ar 1500 zirgspēku 8 litru W16 turbomotoru. Tā vilkmi pilnpiedziņas sistēmai novada septiņu pakāpju divsajūgu automātiskā pārnesumkārba. 100 km/h auto uzņem 2,5 sekundēs, bet vēl 4 sekundes vēlāk tā spidometra bultiņa skaras jau pie 200 km/h atzīmes. 300 km/h sasniegšanai šim auto savukārt nepieciešamas 13,6 sekundes pēc starta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu