Kukaiņu un putnu traipiem - nē!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar tikai diviem Turtle Wax Green Line autokosmētikas līdzekļiem iespējams visu vasaru sekmīgi cīnīties pret spārnoto lidoņu atstājamiem «suvenīriem».

Ja kaiju atstātās vizītkartes uz automašīnām daudzviet ir rūgta realitāte cauru gadu, tad beigtiem kukaiņiem aplipis bamperis, vējstikls, lukturi un motora pārsegs gan ir sezonas iezīme. Abos gadījumos palīdz speciālais traipu tīrītājs Bug & Tar Remover, kas, kā norāda nosaukums, paredzēts gan kukaiņu, gan darvas traipu noņemšanai. Turtle Wax bruņojumā šis iedarbīgais ierocis ir jau sen, jo ir visai pieprasīts unikālā sastāva dēļ. Lai noņemtu pat iestāvējušos traipus, Bug & Tar Remover jāpatur uz netīrās vietas apmēram minūti, sevišķi karstā laikā pat mazāk. Pēc tam traipiem jābūt viegli noņemamiem. Racionālāks līdzekļa pielietojums ir apsmidzināt ar to mašīnas priekšpusi pirms iebraukšanas automazgātavā, tātad lietot Bug & Tar kā priekšmazgāšanas šķīdumu.

Foto: Publicitātes foto

Lietus atvairītājs Rain Repellent

Stiklu dzidrumam Turtle Wax joprojām piedāvā patentēto ClearVue formulu, kas tagad pieejama jaunā izskatā - Green Line sērijas iepakojumā. ClearVue drīkst izmantot kā iekšpusē, tā ārpusē, un tas izsenis pierādījis sevi kā lielisks līdzeklis pret tabakas dūmu radītajiem nosēdumiem. Ja nespējat atmest smēķēšanu, vismaz kārtīgi notīriet stiklus! ClearVue nav alerģisks, un tam nav izteikta aromāta, ja neskaita nelielu sadzīves ķīmijai raksturīgu «fonu». Neaizmirsīsim, ka ClearVue sērijā ietilpst arī spēcīgais ūdens atvairošais pārklājums Rain Repellent. Sīkā pudelīte jeb precīzāk tās saturs, spēj darīt brīnumus, ko pa īstam gan novērtēsit tikai spēcīgās lietusgāzēs vai rudens lietavās. Rain Repellent uzklāšana ir darbietilpīgs process, kas vismaz laika ziņā ir līdzvērtīgs pulēšanai, tāpēc to nu gan nevajadzētu izpildīt pēdējās piecās minūtēs pirms došanās uz darbu. Laika gaitā pierādījies, ka, pareizi uzklāts un iestrādāts Turtle Wax ClearVue Rain Repellent ir tikpat efektīvs kā daudzos autoservisos piedāvātie stiklu nanopārklājumi, - tikai veikts paša rokām un lētāk.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu