Top Gear pirmo sēriju Lielbritānijā noskatījušies 4,4 miljoni cilvēku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu raidorganizācijas BBC auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») jaunās sezonas pirmo sēriju Lielbritānijas televīzijā noskatījušies vidēji 4,4 miljoni cilvēku.

Augstākais skatītāju skaits - 4,7 miljoni - tika sasniegts neilgi pirms pārraides beigām.

Raidījuma vadītājs Kriss Evanss pagājušonedēļ sacīja, ka būšot «vīlies», ja pirmo sēriju noskatīsies mazāk nekā pieci miljoni cilvēku.

«Top Gear» jaunās sezonas izrādīšana sākās 29.maijā. Pārraides vadītāji ir amerikāņu seriāla «Friends» («Draugi») aktieris Mets Leblanks, britu radio un televīzijas personība Kriss Evanss, Rorijs Rīds, autosacīkšu komentētājs Edijs Džordans, vācu sacīkšu braucēja Sabīne Šmica un žurnālists Kriss Heriss.

Pirmās sērijas viesi bija amerikāņu aktieris Džesijs Eizenbergs un britu šefpavārs Gordons Remzijs.

Pagājušā gada jūnijā tika demonstrēta pēdējā «Top Gear» sērija ar bijušo vadītāju trijotni Džeremiju Klārksonu, Džeimsu Meju un Ričardu Hamondu. To televīzijā noskatījās 5,3 miljoni cilvēku.

Kā jau ziņots, BBC pagājušā gada martā atlaida «Top Gear» vadītāju Klārksonu pēc saķeršanās ar raidījuma producentu. Klārksons atzinies BBC vadībai, ka kliedzis un iesitis producentam Oisinam Timonam, kuru vēlāk aizveda uz slimnīcu, jo viņam bija pārsista lūpa.

Pēc notikuma BBC paziņoja, ka nepagarinās Klārksona līgumu. Mejs un Hamonds, solidarizējoties ar Klārksonu, arī pameta raidorganizāciju. Vēlāk trijotne apvienojās jaunā «Amazon» raidījumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu