Mikrošķiedra visiem dzīves gadījumiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai kas arī būtu jānotīra vai jāizpulē, Armor All un Turtle Wax ir risinājums.

Iepriekšējā Turtle Wax un Armor All «koplietošanas» aprakstā ar nolūku atstājām malā stiklu apstrādi un virsbūves pulēšanu, liekot uzsvaru uz ātri un viegli pielietojamu kosmētiku. Tomēr nedz TW, nedz Armor All nav atstājuši novārtā autoīpašniekus, kas gatavi veltīt automašīnas kopšanai vairāk laika. Turtle Wax Clear Vue Repellent ūdens atvairītājs vairs komentārus neprasa, taču tagad tam uzradies mazs «satelīts» – Armor All Microfibre Demist Pad jeb pretaizsvīšanas sūklītis. Faktiski tas paredzēts vējstikla tīrīšanai no salona puses, jo kondensātam ir tendence veidoties uz netīriem un mitriem stikliem. Lai gan sūklis noder arī vasarā, tā īstais uzvaras gājiens droši vien sekos rudenī. Ja negribas tīrīt stiklus ar parastu lupatu vai papīru, kas atstāj svītras un plūksnas, Armor All klāstā ir vienkārša sintētiska lupatiņa tieši šim nolūkam – Microfibre Glass Cloth. Absolūti universāls pielietojums ir trīs mikroškiedras lupatiņu komplektam, ko var izmantot ne tikai automašīnas, bet arī fototehnikas, instrumentu, multimēdiju iekārtu un, galu galā, arī vienkārši mēbeļu kopšanai. Lētāk gan būs iegādāties Armor All Microfibre All Purpose Cloth, kas ir mīkstāka un lielāka, un tātad piemērotāka lielu virsmu, piemēram, priekšējā paneļa uzkopšanai. All Armor lupatiņas drīkst mazgāt veļasmašīnā.

Foto: Publicitātes foto

Sens kā bruņurupuča bruņas

Viena no Armor All lupatiņām paredzēta tieši virsbūves pulēšanai, taču te nepieciešama Turtle Wax pulieru piedalīšanās. Ja skrāpējumi ir nelieli, var izlīdzēties ar atjaunojošo pulieri Turtle Wax Renew Polish. Šis līdzeklis ir ieteicams iesācējiem, jo abrazīvo sastāvdaļu dēļ pulieri prasa piesardzību. Ja švīkas ir dziļākas vai arī krāsa stipri izbalējusi, jāķeras pie cietajiem pulieriem. Pēc pulēšanas automašīnu nepieciešams kārtīgi ievaskot, un šajā gadījumā ātro vasku vietā labāk lietot pārbaudītu mantu – Turtle Wax cietais vasks Hard Shell Shine Car Wax ir pārdošanā vismaz divas desmitgades, un biezā vaskošanas pasta ir autokosmētikas klasika. Šo vasku Turtle Wax ražo arī šķidrā veidā. Ilgu efektu nodrošinās arī Turtle Wax jaunākais škidrais vasks Carnauba Car Wax, kas, kā jau viegli noprast pēc nosaukuma, satur Brazīlijas karnauba dabīgo vasku. Lietojot jebkuru no šiem autokosmētikas līdzekļiem, nepieciešams rūpīgi izlasīt instrukciju.

Foto: Publicitātes foto

Līdz 23.jūlijam «Narvesen» veikalos pie DUS «Neste» iegādājoties trīs auto preces no Armor All, Turtle Wax, Astonish vai Wunder-Baum un sakrājot trīs pirkuma čekus, pircējs saņems dāvanā kafiju un piedalīsies lielo balvu – «Multikino» ielūgumu un «Weekendbox» aktīvās atpūtas komplektu 50 eiro vērtībā izlozē.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu