Dzīvesstila rallijs Gumball 3000 atgriežas Rīgā!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/gumball3000

Plānots, ka sestdien, 2. jūlijā, Rīgā norisināsies dzīvesstila rallija Gumball 3000 pasākums, kura laikā tā pamatlicējs Maksimilians Kūpers paziņos 2017. gada rallija maršrutu, kura starts būs Rīgā. Par to TVNET informēja kluba Coyote Fly mārketinga komunikācija vadītāja Kristīne Dombrovska.

Gumball 3000 dzīvesstila rallijs plašākai sabiedrībai pazīstams ar ekskluzīvām automašīnām, izsmalcinātām ballītēm un pasaules līmeņa slavenībām, kuras ik gadu apvienojas un dodas septiņu dienu tūrē, mērojot 3000 jūdzes pa īpaši izvēlētu maršrutu.

Plakāts

Gumball 3000 komanda, tai skaitā arī dibinātājs Maksimilians Kūpers, Rīgā ieradīsies 1. jūlija vakarā, lai jau 5. jūlija rītā dotos pa 2017. gadam izvēlēto maršrutu, tādējādi pārliecinoties un līdz sīkākajām niansēm izplānojot gaidāmo pasākumu.

Jau 2013. gadā rallija Gumball 3000 tūre veda pa Eiropu, un viens no tās pieturas punktiem bija arī Rīgā. Rīdziniekiem un pilsētas viesiem tādējādi bija iespēja klātienē iepazīt vairāk nekā 100 ekskluzīvas automašīnas un rallija dalībniekus, kuru vidū bija gan miljonāri, gan tādas slavenības kā Deivids Haselhovs, hip hop zvaigzne Eve, amerikāņu reperis Xzibit, skeitbordists Tonijs Hauks, Gumball 3000 dibinātājs Maksimilians Kūpers un daudzi citi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu