Pārdošanā izlikts prinča Džordža pirmais Range Rover

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pārdošanā nupat izlikts melnais Range Rover, ar kuru Kembridžas hercogs, princis Viljams 2013.gada 23.jūlijā no Svētās Marijas hospitāļa mājās devās ar sievu, Kembridžas hercogieni Keitu un jaundzimušo princi Džordžu.

2013.gada jūlija nogalē konkrētais Range Rover noteikti bija fotografētākais auto visā pasaulē.

Galu galā ar to Lielbritānijas princis Viljams, Kembridžas hercogiene Keita un princis Džordžs veica pirmo kopīgo braucienu.

Gaidāms, ka šis auto varētu tikt pārdots par vismaz 150 000 sterliņu mārciņām jeb 180 tūkstošiem eiro. Normālos apstākļos šāds auto maksātu trīs reizes mazāk, raksta www.mirror.co.uk.

Greznais apvidnieks, ar kuru Viljams mājās pārveda savu pirmdzimto, ir Range Rover SE Vogue izpildījumā. Tas apgādāts 4,4 litru V8 dīzeļdzinēju, un Land Rover VIP nodaļa to karaliskā pāra rīcībā nodeva tikai 2013.gadā. Būtiski, ka

šis bija viens no pirmajiem jaunākās paaudzes Range Rover ar 340 zirgspēkus spēcīgo dīzeļdzinēju,

ar kuru 100 km/h var sasniegt 6,5 sekundēs.

Visi ieņēmumi no auto pārdošanas tiks ziedoti labdarībai. Līdzekļus cita starpā saņems organizācija Sun Screen IT, kas ziedo informācijas tehnoloģiju aprīkojumu skolām Āfrikā, kā arī militārās garīgās veselības organizācijai.

Jāteic, ka

šis nav pirmais transportlīdzeklis no karaliskā auto parka, kas šogad nonācis pārdošanā.

Tā gada sākumā par atbilstošu samaksu bija pieejams Bentley Mulsanne.

Starp citu, arī prinča Džordža māsa, princese Šarlote 2015.gada maijā no slimnīcas pirmajā braucienā devās melnā Range Rover (video zemāk).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu