Pats uzprasījās...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Apvienotajos Arābu Emirātos īpaši populāras ir izdarības ar auto, ko citviet pasaulē uz koplietošanas ceļiem novērot nevar.

Tas ir, piemēram, arābu drifts, kas ietver braukšanu lielā ātrumā gan sāniski, gan atmuguriski, gan pārmetoties no vienas šosejas malas uz otru. Vēl tīmeklī netrūkst video, kuros automobiļa vadītājs kopējā plūsmā iekļaujas, savu braucamo nostādījis uz diviem riteņiem.

Arī zemāk pievienotajā video iemūžinātajā epizodē ir viens šāds prasmīgs vadītājs. Viņš itin labi tiek galā ar savu uzdevumu, un auto nepārveļas uz sāniem. Bet, kad pienāk brīdis auto nostādīt atpakaļ uz visiem četriem riteņiem, gan notiek kas neplānots. Proti, autovadītāja draugs, kurš aizraujošā brauciena eiforijā bija izkāries pa sānu logu un stiepās pretī debesīm, pēc auto nokrišanas horizontālā stāvoklī, visticamāk, bija ļoti tuvu tam, lai patiešām nonāktu debesīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu