Getz Nordic uzsāk antifrīza ražošanu un akumulatoru tirdzniecību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas uzņēmums Getz Nordic uzsācis budžeta klases antifrīzu Nordline ražošanu, kā arī pievienojis autoķīmijas un piederumu klāstam jaunu akumulatoru zīmolu Nordline.

SIA Getz Nordic jau vairākus gadus nodarbojas ar augstvērtīga antifrīzu ražošanu, pārstāvot pasaules populārākā auto apkopes zīmola Turtle Wax vārdu. Reaģējot uz tirgus pieprasījuma izmaiņām, visās trīs Baltijas valstīs turpmāk būs pieejams arī budžeta klases antifrīzs Nordline.

Longlife sastāvs 5 gadu maiņas intervālam

Nordline sortimentā būs pieejami gatavi G11 un G12 klases antifrīzi, četru unh viena kilograma iepakojumā, kā arī koncentrāti 1 kg iepakojumā. G11 antifrīzs ir augstas veiktspējas iekšdedzes dzinēju dzesēšanas šķidrums uz etilēnglikola bāzes. Tā sastāvā nav nitrātu, amīnu un fosfātu, atbilstoši drošas dzesēšanas sistēmas ekspluatācijas un vides prasībām. Tas nodrošina aizsardzību pret sasalšanu, koroziju un pārkaršanu vismaz 12 mēnešus no iepildīšanas brīža. Izejvielu paketes attiecība ar kristalizācijas slieksni –35 ºC ir optimālākā, lai nodrošinātu nevainojamu dzesēšanas sistēmas ekspluatāciju. Pazeminot šo slieksni, tiek mazinātās arī pārējās produkta īpašības un saīsināts tā ekspluatācijas laiks. Nordline G11 atbilst vai pat pārsniedz sekojošus starptautiskos standartus: SAE J 1034, BS 6580 (2010), AFNOR NF R15-601, ASTM D3306, ASTM D4985. G12 jeb t.s. Longlife antifrīzs nodrošina aizsardzību pret sasalšanu, koroziju un pārkaršanu vismaz piecus gadus vai līdz pat 250 000 km nobraukuma pasažieru automašīnām un 500 000 km komerciālajiem transporta līdzekļiem. Ekvivalents G12 un G12+ standartam automātiski lietojams arī auto modeļiem, kuru dzeses sistēmā kopš ražošanas tiek pildīts G11 standarta dzeses šķidrums (parasti dzeltenā krāsā).

«Ziemeļu spēks» ar spēcīgu cenas un snieguma attiecību

Nordic Power akumulatori, kas ražoti atbilstoši Eiropas Savienības standartiem, iezīmē jaunu tendenci pieņemamas cenas un augstas kvalitātes segmentā akumulatoru tirgū Latvijā. Nordic Power akumulatori ir pilnībā neapkalpojami, tas ir, tiem nav atskrūvējamu sekciju korķu, - tā ir jaunāko tehnoloģiju pielietojuma pazīme. Ražotājs ir būtiski samazinājis ūdens patēriņu akumulatora ekspluatācijas laikā. Ieguvums – arī pēc garantijas perioda beigšanās lietojot akumulatoru atbilstošos ekspluatācijas apstākļos, tiem nav nepieciešams papildināt elektrolīta līmeni. Tas nozīmē, ka lietotājs var nerūpēties par akumulatora elektrolīta līmeni, līdz ar to samazinās servisā veicamo darbu apjoms, laiks un izmaksas. Akumulatoru faktiskie jaudas un ietilpības parametri par 20 -30% pārsniedz tirgū sastopamo lētāko analogo akumulatoru parametrus un līdzinās Premuim klases akumulatoru sniegumam. Tajā pašā laikā cenu līmenis tiek saglabāts vidējās klases līmenī. Ieguvums - sabalansēta un izdevīga cenas un kvalitātes attiecība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu