Klārksons nosaucis, viņaprāt, 10 sliktākos auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Bijušais BBC raidījuma Top Gear vadītājs Džeremijs Klārksons ir nosaucis, viņaprāt, desmit sliktākos automobiļus un šo reitingu publicējis savā slejā «The Sunday Times» tīmekļa vietnē.

Astoņiem no šiem auto Klārksons piešķīris divas no piecām iespējamām zvaigznītēm.

Vairumu no šiem auto bijušais Top Gear vadītājs nodēvējis par garlaicīgiem. Piemēram, Škoda Superb nav «vairāk dvēseles kā ledusskapja saldētavai».

Vissliktāk no visiem auto novērtēti Nissan GT-R Track Edition jeb automobilis, kas īpaši pielāgots svētdienas izbraucieniem sacīkšu trasē, un Hyundai i800 jeb H1. Šiem auto Klārksons nav atvēlējis nevienu pašu zvaigznīti. Japāņu godzilla konkrētajā izpildījumā, pēc kolorītā eksperta domām, ir bīstams un pārāk nekomfortabls auto, ar kuru taisnā ceļā jādodas pie fizioterapeita, savukārt H1 busiņš ticis raksturots kā auto, kuru «pirks tikai taksometru vadītāji Āfrikā» un «katoļu ģimene Eiropā, kurai ir daudz bērnu un pārāk liels nogurums, lai pamanītu, ka mašīna brauc tikai ar 6 jūdzēm stundā».

Klārksona sliktāko auto TOP 10

Vauxhall Astra SRi - 200 zirgspēku mašīna cilvēkiem, kam vajag četrus riteņus un sēdekļus, kur piesēst braukšanas laikā.

Infiniti Q30 - tā vien šķiet, ka 2,2 litru dīzelis degvielu pārvērš tikai skaņā, jo vilkmes apdzīšanai vienmēr ir par maz.

Skoda Superb - vidusmēra auto, kuram nav vairāk dvēseles kā ledusskapja saldētavai.

Zenos E10 S - ātrs auto, ko ir patīkami vērot televīzijā vai sacīkstēs, bet ne braukt pašam sliktu bremžu dēļ.

Renault Kadjar dCi 130 - automobilis bez dvēseles, auto, kurš nespēj piedāvāt vairāk kā jebkura nomas mašīna.

BMW X1 xDrive25d - kaut arī šis ir BMW ar xDrive pilnpiedziņu, varēja gaidīt vairāk par neveiklu, nekontrolētu slidināšanos slapjā zālē.

Seat Leon X-Perience - jāpateicas Seat par šā auto aizlienēšanu, jo tas apstiprināja, ka tie ir tīra laika izšķiešana.

Nissan GT-R Track Edition - GT-R ir pieczvaigžņu auto, tomēr šajā izpildījumā tam zvaigžņu nav... tas ir pilnīgi bezjēdzīgs auto.

Volkswagen Scirocco 2.0 TDI - lai nenoslāptu, šim 150 ZS dīzelim vajag augstus apgriezienus un, kad tie sasniegti, šķiet, ka kaut kas ir salūzis, jo gaidītā paātrinājuma nav. Nedēļas garumā šis auto nedarīja neko citu, kā vien atgādināja, ka gribētos Golf GTI.

Hyundai i800 - nebrauktu pat tad, ja trijos naktī lītu, man gribētos mājās un vest mani piedāvātu šāds taksometrs. Tad jau labāk gulētu uz beņķīša un ķertu gripu.

Iepriekš Klārksons izveidoja arī desmit labāko automobiļu topu. Piecas zvaigznes tajā saņēma tikai Mazda MX-5 un Vauxhall Zafira Tourer. Septiņi auto (Mercedes-AMG GT S, Ford Focus RS, Ford Mustang, Volvo XC90, BMW M2, Ferrari 488 GTB un Lambroghini Aventador) saņēma četras zvaigznes, savukārt sliktākais no labākajiem auto - divvietīgā Alfa Romeo 4C - saņēma 2 zvaigznes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu