Demonstrēti pirmie kadri no Džeremija Klārksona jaunā šova

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Parādīti pirmie kadri, kas sniedz ieskatu bijušās šova «Gāzi grīdā!» («Top Gear») vadītāju trijotnes Džeremija Klārksona, Džeimsa Meja un Ričarda Hamonda jaunajā automašīnu šovā «The Grand Tour».

Tajā redzams Mejs, kurš vada automašīnu ar salauztu roku, Klārksons iebraucam seriāla «Troņu spēle» («Game of Thrones») filmēšanas laukumā un Hamonds, kurš pamostas gaisā paceltā bagijā.

Videoklipu prezentēja Edinburgas Televīzijas festivāla delegātiem.

«Vai nu viņi jums patīk, vai riebjas, taču viņi dara to, kas viņiem padodas,» izteicās «The Grand Tour» producents Endijs Vilmans.

Vilmans ar trijotni sadarbojās jau šovā «Gāzi grīdā!» un sekoja viņiem līdzi no telekanāla BBC uz uzņēmumu «Amazon» pēc iepriekšējā gadā notikušā Klārksona strīda ar šova producentu.

«Šis nav reklāmas rullītis. Videoklips ir domāts, lai parādītu jums, ka esam daudz ko padarījuši. Esam ceļojuši pa pasauli ar lielām ambīcijām,» festivālā demonstrējot video fragmentus, teica Vilmans.

Videoklips arī parādīja auto sacīkstes ar automašīnām «Maserati», «Rolls Royce» un «Porsche», kā arī Klārksonu uz ūdens motocikla.

«No nelielā ieskata «The Grand Tour» izskatās, ka tā būs trijotnes iepriekšējā šova lielāka, pārdrošāka, skaļāka un ekstrēmāka versija,» rakstīja žurnāla «Radio Times» žurnālists Džonatans Holmss.

Pirmā sērija ilgs 70 minūtes, un šova komanda pieteikusi 12 sērijas gadā trīs gadu garumā.

Vilmans atklāja, ka viss tiek filmēts 4K izšķirtspējā un ir jau nofilmēti 90% filmu materiāla. Vilmans arī par muļķībām nodēvēja ziņas, ka katrai sērijai atvēlēts 4,5 miljonu sterliņu mārciņu (5,2 miljonu eiro) liels budžets.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu