Ņujorkas policija brauks ar smart

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daimler

Daimler koncernā ietilpstošā zīmola smart ASV nodaļa Ņujorkas policijai piegādājusi pirmos 100 no kopumā 250 fortwo patruļmašīnām. Tās kārtības sargi lietos līdz šim izmantoto triciklu vietā

Izveicīgs, ietilpīgs un uzticams. Šīs esot galvenās īpašības, kādēļ Ņujorkas policijas Atbalsta pakalpojumu birojs (Support Services Bureau (SSB)) komisāra vietnieka Roberta Martinesa personā nolēma Ņujorkas likumsargu rīcībā esošo 9000 automašīnu floti papildināt ar 250 smart fortwo. Automobiļiem ir arī citas priekšrocības, ja salīdzina ar trīs riteņu motocikliem - tiem ir gaisa kondicionēšanas iekārtas, kas darba pienākumu pildīšanu karstajās Ņujorkas vasarās padarīs ievērojami patīkamāku.

Zili baltie policijas smart ir ar īpašu aprīkojumu, ieskaitot bākugunis un sakaru iekārtu. Inspektors Ralfs Džefersons, patrulējot Čainataunā, saka: «smart ir plašums salonā, tas ir izveicīgs un strādāšanu padara daudz vieglāku. Daudz cilvēki arīdzan saka, ka šīs patruļmašīnas ir patiesi jaukas.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu