Mets Leblanks vadīs vēl divas «Gāzi grīdā!» sezonas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktieris Mets Leblanks ar raidorganizāciju BBC noslēdzis līgumu par auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») vadīšanu vēl divas turpmākās sezonas, vēsta žurnāls «The Hollywood Reporter».

Kā jau ziņots, pēc Džeremija Klārksona aiziešanas no «Top Gear» pēc kautiņa ar producentu par raidījuma vadītājiem kļuva Leblanks un britu radio personība Kriss Evanss. Taču raidījuma reitingi kritās, un Evanss no šova aizgāja pēc vienas sezonas.

«»Top Gear» skatītāji ļoti iemīļoja Metu, viņa humora izjūtu, labsirdību un acīmredzamo aizraušanos ar automašīnām un pašu raidījumu. Mēs ļoti priecājamies, ka viņš piekritis atgriezties,» paziņoja kompānijas «BBC Studios» direktors Marks Linsijs.

Nākamajā sezonā atgriezīsies arī žurnālisti Kriss Heriss un Rorijs Rīds, un šovā bieži būs redzami pārējie vadītāji - autosacīkšu komentētājs Edijs Džordans, vācu sacīkšu braucēja Sabīne Šmica un maskētais autobraucējs Stigs, kura identitāte netiek atklāta.

Novembrī interneta tirdzniecības giganta «Amazon» straumēšanas pakalpojumā iznāks Klārksona jaunais auto raidījums «The Grand Tour».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu