Rolls-Royce piegādā ķīnieša pasūtītos 30 limuzīnus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rolls-Royce

Ekskluzīvo automobiļu ražotājs nupat izplatījis ziņu, ka ir izpildīts līdz šim lielākais pasūtījums. Proti, britu kompānijas darbnīcā ir uzbūvēti un uz Makao nogādāti 30 pagarinātie Phantom, kas kalpos viesnīcas The 13 viesu vizināšanai. The 13 plānots atvērt 2017.gada sākumā.

Automobiļus vēl 2014.gadā pasūtīja ķīniešu uzņēmējs Stīvens Hangs. Darījuma summa netiek atklāta, taču The Guardian lēš, ka par koši sarkanajiem Rolls-Royce Phantom LWB nav samaksāts mazāk par 12 miljoniem sterliņu mārciņu jeb gandrīz 14 miljoniem eiro.

Foto: Rolls-Royce

Visiem rolsroisiem ekskluzīvs virsbūves krāsojums, kas ieguvis nosaukumu Stephen Red un atbilst viesnīcas noformējumā izmantotajiem krāsu toņiem. Divi auto no šīs partijas, kas tiks izmantoti tikai īpaši svarīgu viesu apkalpošanai, esot dārgākie Phantom, kādi jebkad uzbūvēti. Cita starpā šo auto salonā ir atrodamas detaļas ar briljantiem apdarē, bet eksterjerā dominējošais ir zelts.

Paredzams, ka The 13 būs dārgākā viesnīca pasaulē. The Wall Street Journal lēš, ka viena nakts dārgākajos viesnīcas apartamentos klientam var izmaksāt pat 116 000 eiro.

Jāpiebilst, ka Makao uzņēmēja pasūtījums vairāk nekā divas reizes pārsniedz iepriekšējo rekordu. Proti, 2006.gadā Honkongas viesnīcas Peninsula vajadzībām tika pasūtīti 14 Rolls-Royce Phantom.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu