Autokrāsas aizsardzība rudens periodā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turtle Wax Color Magic+ pulieri ļauj sagatavot auto krāsojumu gaidāmajai ziemas sezonai.

Izlasot virsrakstu, var rasties loģisks jautājums, kādēļ nopūlēties ar krāsojuma sagatavošanu tieši pirms automobiļiem visnetīkamākā gadalaikā, kad nokrišņi un pretapledojuma sastāvi reti ļauj priecāties par automašīnas oriģinālo krāsu. Taču ar puliera un t.s. koriģējošā zīmuļa palīdzību var novērst vasaras gaitās gūtus sīkus krāsojuma defektus, tā izvairoties gan no vizītes pie krāsotāja, gan virsbūves rūsēšanas bojātā krāsojuma vietās.

Foto: Publicitātes foto

Turtle Wax Color Magic+ puliera tipisks iepakojums ir 500 ml pudele ar tās korpusā iestrādātu nišu koriģējošā zīmuļa iestiprināšanai. Faktiski tas ir produkts «divi vienā». Ražotājs parasti min, ka Color Magic+ ir pieejama visplašākā krāsu gamma, taču pareizāk būtu teikt, ka vienas noteiktas krāsas komplekts ir pielietojams daudzu līdzīgu toņu krāsojuma labošanai. Tā piemēram, Shades of Dark Red piemērotas plašam tumšsarkanu krāsu spektram no viegli bordo līdz pat violetam.

Turtle Wax Color Magic+ ir ražotāja klāstā jau ilgus gadus, tāpēc puliera sastāvs pastāvīgi tiek uzlabots. Pulieris piemērots visa veida virsbūvēm un visu vecumu krāsojumam. Uzlabojumi attiecas arī uz koriģējošo vaska zīmuli, kurš savulaik tika izgudrots kā parocīgs līdzeklis švīku un robu aizpildīšanai. Jaunākās paaudzes Color Magic+ komplektā iekļautais Free Chipstick, kā to sauc Turtle Wax, pilnībā aizpilda robus un aizsargā metālu līdz pat 25 mazgāšanas reizēm. Ievērojot lietošanas instrukciju, ar Turtle Wax Color Magic+ var ne vien atjaunot intensīvāku krāsojuma toni, bet arī pasargāt krāsu no agresīvas apkārtējās vides iedarbības. Colot Magic+ astoņās pamatkrāsās pieejams daudzās tirdzniecības vietās par aptuveni 14 eiro par vienu iepakojumu.

Vairāk informācijas šeit

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu