Bloks zina: kā garšo 1400 zirgspēku cepts zefīrs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com

Amerikāņu sacīkšu braucējs Kens Bloks starp pasaules rallijkrosa čempionāta posmiem mierā nesēž. Sportists un šovmens acīmredzot jau gatavojas nākamajam Gymkhana video un tā vajadzībām ir saskrūvēts jauns auto. Pareizāk sakot, jauns motors iepriekšējam auto.

Bloka Instagram kontā jau iepriekš bija publicēti Gymkhana 7 izmantotās mašīnas attēli, kas skaidri norādīja uz šim pilnpiedziņas Ford Mustang uzstādītā motora pārbūvi. Tās galvenais posms ir divu Garrett turbokompresoru uzstādīšana, pateicoties kam 6,7 litru V8 motors tagad attīsta nevis kaut kādus 850, bet gan 1400 zirgspēkus.

Vairāk informācijas par Hoonicorn V2 tiks izplatīts jau tuvākajā laikā. Tad, iespējams, tiks atklāti arī arī Bloka plāni, ko ar šo mašīnu paredzēts iesākt. Visticamāk, ka tā būs Hoonicorn atgriešanās Gymkhana video filmēšanas laukumā, jo astotajā un devītajā daļā Bloks bija atgriezies pie savas 650 zirgspēku Ford Fiesta stūres.

Lai vai kā, Hoonicorn jaunā modificētā versija ir gatava un Bloks to piedāvā iepazīt caur savu Instagram kontu. Auto gan nav redzams darbībā, taču Bloks lieliski parāda, kā šo ar metanolu darbināmo twin-turbo V8 motoru var izmantot zefīru cepšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu